ΟΥΚ Βόλου: Βράβευσε κορυφαίους και έστειλε μήνυμα “ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ” (40 photos)

Πριν από 19 χρόνια ήρθε να ταράξει τα ύδατα της υδατοσφαίρισης, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο. Σήμερα, 19 χρόνια μετά ο ΟΥΚ Βόλου αποτελεί πλέον τη μεγάλη δύναμη του βολιώτικου πόλο. Μάλιστα στις τάξεις του υπάρχει μια πρωτόγνωρη συσπείρωση και με ηγέτη τον πρόεδρο κ. Τάσο Μαρινάγη, άξιο συμπαραστάτη τον κ. Κώστα Τσαρνά και όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ., έχουν βάλει πλώρη να ανεβάσουν τη βολιώτικη ομάδα στην Α1 Εθνική κατηγορία. ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ είναι το σύνθημά τους και όπως όλα δείχνουν είναι σε θέση να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα.

Ο ΟΥΚΒ στη φιλόξενη και κατάμεστη «Φίλια Γη» έκοψε την πίτα του και βράβευσε  δημοσιογράφους, την Ελένη Παπαθανασίου-Αποστολάκη, τον Γιώργο Πέγιο από την Εφημερίδα «Θεσσαλία» και τον Γιάννη Ζάττα από την εφημερίδα «Ταχυδρόμο» για τη διαχρονική βοήθειά τους μέσω των ρεπορτάζ στο σύλλογο, αλλά και στο βολιώτικο πόλο. Βράβευσε επίσης τον ακούραστο εργάτη του βολιώτικου πόλο Κώστα Τσαρνά, όπως και δεκάδες αθλητές του που διακρίθηκαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Καλτσογιάννης και η πολιτευτής και κόρη του πρώτου προέδρου του ΟΥΚΒ αείμνηστου Γιάννη Αντωνόπουλου, Έλενα Αντωνοπούλου, καθώς και ένα από τα ιδρυτικά μέλη η κα Μαίρη Παπαδημητρίου. Άριστοι οικοδεσπότες αποδείχθηκαν ο πρόεδρος κ. Τάσος Μαρινάγης, το μέλος του Δ.Σ κ. Σταμάτης Μπένης που είχε και το συντονισμό της εκδήλωσης, καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του βολιώτικου Ομίλου

Ο πρόεδρος κ. Τάσος Μαρινάγης συνεχάρη προπονητές αθλητές και αθλήτριες για τις επιτυχίες τους. Αναφερόμενος στα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε ο πρόεδρος του ΟΥΚΒ τόνισε τη σημασία της ένταξης στην ομάδα υδατοσφαίρισης 50 και πλέον αθλητών οι οποίοι δημιουργούν μια νέα δυναμική ανοίγοντας δρόμους διακρίσεων για τις ομάδες υποδομών και ταυτόχρονα τις προοπτικές για μια ομάδα της πόλης μας στην Α1 κατηγορία.

Υπενθύμισε δε, τη πρόθεση του νέου ΔΣ για τροποποίηση καταστατικού με σκοπό την αλλαγή ονόματος που θα σηματοδοτεί τη δυναμική μιας συνεργασίας πρωτόγνωρης στο χώρο της υδατοσφαίρισης. Η παρουσία του κ. Κώστα Τσαρνά επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τη σημασία της νέας προσπάθειας, όπως και η ευχή για επιτυχίες με το σύνθημα ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ .

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Βαρνάβας, ενώ τα φλουριά κέρδισαν οι Ιάσων Μάρκου και Μαρία Νικηφορίδη

Βραβευθέντες

Βετεράνοι αθλητές με διάκριση σε πανελλήνια πρωταθλήματα: Κουτσογιάννης Ηλίας και Παπαδημητρίου Κώστας

Ο μικρότερος κολυμβητής Γαργαλέτσος Αλέξανδρος

Ομάδα εφήβων –τελική φάση πανελληνίου πρωταθλήματος

Προπονητής Γιώργος Ντόνας

Νάσιος Νίνο, Κουφιδάκης Χρίστος, Νασιάκος Αλέξανδρος, Μπένης Λευτέρης, Γαργαλέτσος Αποστόλης, Αχλαδιώτης Γιάννης, Βλιώρας Βασίλης, Ντόνας Μάρκος, Τσιμπερίδης Βελισάριος, Γεωργιάδης Γεράσιμος, Ανδρόνογλου Αλέξανδρος, Ιωάννου Στέλιος, Μπακαλάκης Δημήτρης, Μπομπός Δημήτρης, Μορφωνιός Πάρις

Ομάδα κορασίδων-τελική φάση

Προπονητής Δημήτρης Καραναστάσης

Ντόνα, Γαργαλέτσου, Κουφιδάκη, Τσιμπερίδη, Νασιάκου Β., Νασιάκου Ά., Γιάνναρου Σ., Γιάνναρου Γ., Μπένη, Καρούτη, Ευφραίμογλου, Χατζηιωάννου.

Αντρική ομάδα

Τερματοφύλακες Βόντζος Θεοδόσης, Δίπλας Γιάννης, Νάσιος Νίνο, Καραγιάννης Χρήστος Αμυντικοί: Μαρινάγης Χρήστος, Κολημήτρας Αλέξανδρος, Νικηφορίδης Μηνάς, Φουνταριστοί: Στεργίου Γεώργιος, Παπαβασιλείου Στέργιος, Καραΐσκος Μανώλης Περιφερειακοί: Μαρινάγης Γιώργος, Μάρκου Ιάσονας, Δημητρίου Ευθύμης, Χαμίτης Δημήτρης, Κουφιδάκης Χρήστος, Βλιώρας Βασίλης, Γαργαλέτσος Απόστολος, Ντόνας Μάρκος, Νασιάκος Αλέξανδρος, Μπένης Λευτέρης, Αχλαδιώτης Γιάννης, Βούλγαρης Παναγιώτης, Γεωργιάδης Γεράσιμος.

Αθλητές που εισήχθησαν σε ανώτατες σχολές: Ευηάνθη Καστάνη, Μαίρη Πανταζή, Κώστας Πετρόπουλος, Λευτέρης Ανδρής

Αθλητές που ανήκουν πλέον στο σύλλογο αλλά πέρσι αγωνίστηκαν για την Νίκη Βόλου και συμμετείχαν στην Τελική Φάση Νέων: Μόσιος, Βάτσιος, Τσίχλας Γ., Τσίχλας Σ., Νιζάμης, Καλιμόπουλος, Κοκκινάκης, Κανάκης, Πετρόπουλος.

Δείτε τις φωτό που ακολουθούν:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις