Αθλητές της Ακαδημίας Άτλας βραβεύτηκαν στην κοπή πίτας (photos)

Στο Πνευματικό Κέντρο Βόλου η Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και βράβευσε αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.

Πλήθος κόσμου, αθλητές, γονείς και φίλοι του συλλόγου έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, με τον Ηλία Κορώνα, υπεύθυνο της Ακαδημίας, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους, να αναφέρεται στην ομιλία του στις επιτυχίες του Άτλαντα στα δύο χρόνια από την ίδρυσή του και στην ανοδική πορεία που διαγράφει.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες:

Κατερίνα Βέργου, 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών στο μήκος. Από τις κορυφαίες αθλήτριες στίβου που έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια ο βολιώτικος αθλητισμός. Δημήτριος Αβδελάς, 5η θέση στο Πανελλήνιο Παίδων και Εφήβων στο τριπλούν. Αθανάσιος Γεραμπίνης, 4η θέση στο Πανελλήνιο Παμπαίδων στα 300μ. εμπόδια. Δημήτριος Μπατσκίνης, 5η θέση στο Πανελλήνιο Παμπαίδων στο έξαθλο. Αναστασία Καυκούλα, Ελένη Γκαγιάννη, Νικολέτα Γκαγιάννη και Ελένη Αντζούρη, 9η θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ80. Κωνσταντίνα Ζακή-Ραφαήλ, 10η θέση στο Πανελλήνιο Παγκορασίδων στο πένταθλο. Ευάγγελος Ευαγγέλου συμμετοχή στο Πανελλήνιο ανδρών στα 200μ. και 400μ. Ανδριάνα Καυκούλα συμμετοχή στο Πανελλήνιο Κορασίδων και Νεανίδων στο ύψος και 100μ. εμπόδια. Χαϊδεμένη Μπατσκίνη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Κορασίδων και Νεανίδων στο τριπλούν. Ιωάννης Σαμαράς συμμετοχή στο Πανελλήνιο Παίδων και Εφήβων στο μήκος. Γκλαντιόλα Πασά συμμετοχή στο Πανελλήνιο Παγκορασίδων 300μ. Νικόλαος Δήμτσας συμμετοχή στο Πανελλήνιο Νέων στα 3000μ.

Ελένη Βιδούρη 1η στο τέτραθλο Παγκορασίδων Β΄. Γεώργιος Γκαγιάννης, 3ος στο τέτραθλο Παμπαίδων Β’. Στεφανία Παραγιούτσικου, 5η στο τέτραθλο Παγκορασίδων Β’.

Επίσης, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο σύλλογο ο εν ενεργεία αθλητής στη σφαίρα Θωμάς Κεχαγιάς (στην Ακαδημία γυμνάζεται και η κόρη του) και η Σίσσυ Καυκούλα, όπως και οι προπονητές της Ακαδημίας Δημήτρης Θεοχάρης και Στέφανος Κορώνας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις