Οι Βολιώτες διαιτητές μπάσκετ βράβευσαν κορυφαίους κι έκοψαν την πίτα τους (photos)

Σε μια πολύ οικογενειακή ατμόσφαιρα, παρουσία όλης της μπασκετικής θεσσαλικής ηγεσίας, μα και διαιτητών από διάφορα μέρη της Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας έκοψε την πίτα του και βράβευσε μέλη του, για την ξεχωριστή παρουσία τους στο χώρο.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Τζαφλέρης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους του συνδέσμου και συνεχάρη τους διαιτητές που ανέβηκαν κατηγορία.

Μετά την κοπή της πίτας, ο ΣΔΚΜ βράβευσε για την πολυετή προσφορά του στο βολιώτικο μπάσκετ, τον άλλοτε αθλητή-προπονητή και παράγοντα, «εργάτη» του βολιώτικου μπάσκετ, τον κ. Παναγιώτη Καραγκούνη ο οποίος μάλιστα ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς.

Τιμήθηκαν επίσης ο διαιτητής Θόδωρος Τσουμαχίδης που ανέβηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία, ο Δόλγυρας Αθανάσιος που ανέβηκε στην Α2 Εθνική, ο Παναγιώτης Μπουγλός που ανέβηκε στη Β’ Εθνική (ήταν και ο τυχερός της βραδιάς, αφού βρήκε το φλουρί της βασιλόπιττας), ενώ επαίνους έλαβαν οι δόκιμοι διαιτητές Τιμπλαλέξης Κωνσταντίνος, Δάγλας Σωκράτης, Γεωργοσόπουλος Παρασκευάς και Δεληγιάννης Σωτήρης.

Τέλος, ο ΣΔΚΜ με τον καθηγητή διαιτησίας Κώστα Κορομηλά, απένειμε τιμητική διάκριση στον διεθνή διαιτητή Χάρη Καρακατσούνη για την επιτυχημένη διαιτησία του στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και για την εξαιρετική ευρωπαϊκή του πορεία.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτό που ακολουθούν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις