Απάντηση Μουλά σε Ακτσιαλή και Αγγελόπουλο

Την απάντηση του Προέδρου της ΕΠΣΘ κ. Μουλά προκάλεσαν οι δηλώσεις των κκ Ακτσιαλή και Αγγελόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες αναγνωρίζουν τη διοίκηση Πάσχου. Αναλυτικά:

“Διαβάσαμε στα τοπικά ΜΜΕ την δήλωση των κκ Ακτσιαλή και Αγγελόπουλου και πραγματικά εκπλαγήκαμε. Αναγνωρίζουν λέει την διοίκηση Πάσχου! Μα τα μέλη της οι κκ Καράβας και Κανάβας συμμορφούμενοι με τις αποφάσεις του Πρωτοδικείου παρέδωσαν τα σχετικά έγγραφα στην σημερινή διοίκηση της ΕΠΣΘ, αναγνωρίζοντάς την. Οι κκ Ακτσιαλής και Αγγελόπουλος αναγνωρίζουν μια διοίκηση, τα μέλη της οποίας έχουν παραδώσει, αναγνωρίζοντας άλλη διοίκηση;

Εδώ βλέπομε τώρα να παίζεται ένα θέατρο του παραλόγου. Το παράλογο δε της υπόθεσης είναι, ότι οι κκ Ακτσιαλής και Αγγελόπουλος «δέχονται» την μία διοίκηση και όχι την άλλη. Τους το ζήτησε κανένας; Τι είναι αυτοί καμία ανώτερη Αρχή; Τι θεωρούν τις αφεντιές τους καμία ανώτερη Δύναμη και δεν το ξέρομε;

Αν είχαν πέραση θα είχαν κατεβεί και στις εκλογές που είναι την άλλη εβδομάδα. Είδαν, ότι ούτε καν υποψήφιοι δεν μπορούσαν να είναι, τόσο δημοφιλείς είναι και το έριξαν στις μπουρδολογίες.

Εν πάσει περιπτώσει, συμπαθείς μας είναι οι άνθρωποι, αν και φαίνεται, ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ίσως λόγω του θερινού καύσωνα. Ένα μπανάκι στα καταγάλανα νερά των Αλυκών για να ξελαμπικάρουν δεν βλάπτει, μιας και η ενασχόλησή τους με τοπικό ποδόσφαιρο έλαβε τέλος.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις