Αποκατέστησε τις ζημιές η Νίκη Βόλου (photos)

sdr

Οι ζημιές που προκλήθηκαν από μερικούς «ανεγκέφαλους», δήθεν φίλους της Νίκης Βόλου, κατά το ημίχρονο αλλά και μετά το τέλος του αγώνα, στον περίγυρο του Πανθεσσαλικού και συγκεκριμένα στο πέταλο που φιλοξενήθηκαν οι κυανόλευκοι φίλαθλοι, αποκαταστάθηκαν άμεσα με ενέργειες της διοίκησης της βολιώτικης ομάδας. Μόλις 48 ώρες μετά τον αγώνα οι σπασμένοι νιπτήρες και καθρέπτες, τα σπασμένα τζάμια, μάρμαρα και καθίσματα, οι σπασμένες λεκάνες και βρύσες αποκαταστάθηκαν με καινούργια, ζημιώνοντας το ταμείο της ομάδας με μερικές χιλιάδες ευρώ.

Οι εικόνες καταστροφής (με αρκετή «σάλτσα» καταστροφολογίας) που έκαναν τον γύρο της Ελλάδας μέσα από τα ΜΜΕ, δυσφήμησαν τον σύλλογο που έχει ως σημαία την καθαρότητά του σε όλα τα επίπεδα. Συν τοις άλλοις η Νίκη Βόλου κινδυνεύει με τιμωρία από τις κακοπροαίρετες ενέργειες μερικών, δήθεν, οπαδών της, ζημιώνοντας ακόμη περισσότερο το ταμείο της.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν καταγράφηκαν το πρωί της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου και αποδεικνύουν την αποκατάσταση όλων των ζημιών που προκλήθηκαν στο Στάδιο που για τη Νίκη αποτελεί το σπίτι της.

Αντικαταστάθηκαν περίπου 100 σπασμένα καθίσματα
Αντικατάσταση σπασμένων τζαμιών στο εκδοτήριο της Α’ πεζογέφυρας
Αντικατάσταση σπασμένων νιπτήρων, καθρεπτών και βρυσών

Αντικατάσταση σπασμένων λεκανών

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις