Μπέος: «Ας είναι και ψευδομάρτυρας…»

Μοιράσου το άρθρο

«Χείμαρρος» ήταν ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στον ARENA FM 89,4, μετά το τέλος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ εφήβων, που διοργάνωσε ο Βόλος. Στην ερώτηση για το μετάλλιο που του χάρισε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, μετά τη λήξη των αγώνων, απάντησε: «Ναι, μου το χάρισε, αλλά μπορεί να βγει τώρα κανένας και να μου το πάρει, πατώντας πάνω στην απόφαση για απαγόρευση εισόδου στους αθλητικούς χώρους, μέσα στον αγωνιστικό χώρο δηλαδή! Γίνονται κι αυτά στην Ελλάδα, αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος του Βόλου και η τοπική κοινωνία απέδειξε ότι μπορεί να διοργανώσει μεγάλους αγώνες, όπως αυτοί που έγιναν».

Για το ότι έχασε πολλά κιλά και έγινε… μοντελάκι: «Έχασα κιλά, γιατί έχω μεγάλο αγώνα μπροστά μου και μιλάω για τον δικαστικό. Έχω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, πάνω σε ένα κατηγορητήριο χωρίς μάρτυρα. Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα και έχω πει ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη εδώ, αλλά υπάρχουν αδέκαστοι δικαστές, από τους οποίους περιμένω την αθώωσή μου. Ο εισαγγελέας είχε μόνο ένα μέλημα και αυτό ήταν να αθωώσει τον Μαρινάκη. Προσωπικά πιστεύω ότι σωστά αθωώθηκε ο Μαρινάκης, γιατί στην πρώτη δικογραφία έγιναν τεράστια λάθη, με στόχο να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο.

Δεν «έδεσαν» την υπόθεση όπως θα έπρεπε και έτσι δικαίως αθωώθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Με εμένα όμως, γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν υπάρχει ούτε ένας μάρτυρας να λέει εναντίον μου, ότι προσπάθησα να τον δωροδοκήσω ή να τον εξαπατήσω ή να τον εκβιάσω. Για ποιο πράγμα; Μπορεί να προκαλεί ο χαρακτήρας μου, η φάτσα μου, να είμαι αντιπαθής σε πολλούς, αλλά στοχοποιήθηκα εύκολα από τον Παπανδρέου και τον Γερουλάνο, τους οποίους ο κόσμος καταδίκασε από το 42% τους πήγε στο 2,5% και εκτός Βουλής. Θα πάω στο δικαστήριο και θα πω στον πρόεδρο ότι το δικαστήριο δεν θα τελειώσει εάν δεν έρθει ένας μάρτυρας εναντίον μου, έστω και ψευδομάρτυρας. Εάν έρθει κάποιος και πει έστω μια κουβέντα σε βάρος μου, θα πάω μόνος μου στη φυλακή και θα καθίσω 10 χρόνια.

Ας είναι και ψευδομάρτυρας, επαναλαμβάνω, αλλά εάν δεν έρθει κανένας, η υπόθεση πρέπει να μπει στο αρχείο και να σταματήσουν να με ταλαιπωρούν. Έχω να δώσω ένα μεγάλο δικαστικό αγώνα και να αποδείξω ότι δεν είμαι… ελέφαντας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις