Σούπερ Αίας, προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, 4-3 τον Αλμυρό

Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζει μία κατηγορία, ωστόσο, ο Αίας Σούρπης έκανε την έκπληξη, απέκλεισε τον Γ.Σ. Αλμυρού και μάλιστα μέσα στο σπίτι του, το στάδιο «Αθ. Ραγάζος» και με 4-3 προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο 9 Μαρτίου, καθώς εκείνο το Σαββατοκύριακο δεν θα γίνουν παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, λόγω των Απόκρεων.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Αίας ήταν τυπικά γηπεδούχος (οι δύο ομάδες συμφώνησαν το ματς να γίνει στον Αλμυρό) και κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω, τη στιγμή που ο ΓΣΑ προηγήθηκε με 2-0 στο ημίωρο. Σκόρερ και των δύο τερμάτων του Γυμναστικού ήταν ο Αλέξανδρος Αναστασίου. Συγκεκριμένα, στο 4’ ο επιθετικός του ΓΣΑ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαλάτση, ύστερα από σέντρα του Μπαρούτα. Γρήγορα έγινε το 2-0. Ήταν το 29’ όταν ο κ. Τασιόπουλος υπέδειξε πέναλτι, σε χέρι του Τσόγκα μέσα στην περιοχή, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Ο Αναστασίου ανέλαβα την «εσχάτη των ποινών», ευστόχησε, γράφοντας το 2-0.

Ωστόσο, η αντίδραση του Αίαντα ήταν άμεση, καθώς πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Σούρπης σημείωσε δύο τέρματα, ισοφαρίζοντας το ματς σε 2-2. Ο Αραπίτσας με ωραία ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή στο 32’ μείωσε το σκορ σε 2-1, για να γίνει το 2-2 στο 41’. Ο Θανάσης Κατσαβριάς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα Κούτσικο, ο διαιτητής του αγώνα καταλόγισε νέο πέναλτι, αυτή τη φορά για τον Αίαντα, με τον Θ. Κατσαβριά να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα».

Στην επανάληψη ο Αίας πέτυχε δύο γκολ, κάνοντας την ολική ανατροπή. Στο 49’ ο Χειλάς επιχείρησε τη σέντρα και ο Μιχόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Πριν ο Αλμυρός συνέλθει από το τρίτο γκολ, στο 51’ έγινε το 4-2 για τον Αίαντα. Ο Αραπίτσας με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αλμυρός μείωσε σε 4-3 με τον Τσελεπή στο 58’ μετά από πάσα του Τζοβάρα. Στο υπόλοιπο διάστημα και μέχρι τη λήξη του αγώνα, ο Αλμυρός δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα, προκειμένου να οδηγήσει το ματς στην παράταση, με τον Αίαντα να πανηγυρίζει μια πολύ σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Μακανίκας (77’ Κωστούλας), Ξηροκώστας, Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Τσόγκας, Χριστέλος, Χειλάς, Κ. Κατσαβριάς (61’ Μπένος), Αραπίτσας (64’ λ.τρ. Χουλιάρας, 87’ λ.τρ. Λαγός), Θ. Κατσαβριάς.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κούτσικος, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας, Στουρνάρας, Βέργος (65’ Δημηνάς), Αλεξανδρής (82’ Καλαμίδας), Ματθαίου (46’ Κοντοβάς), Τσελεπής, Τζοβάρας, Αναστασίου (38’ λ.τρ. Γκίκας).

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις