Εκδρομή των Austrian Boys στην Καρδίτσα για το παιχνίδι με Μακρυχώρι

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys, με την οποία συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές για το νικηφόρο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τη Νίκη, ενώ κάνουν γνωστό, πως θα δώσουν για μια ακόμη φορά δυναμικό «παρών» στην Καρδίτσα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους για το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τη Νίκη, που μας έφερε στην πρώτη θέση. Συγχαρητήρια στη διοίκηση, στους παίκτες και στον κόσμο για το πάθος, τη θέληση και την δύναμη που έδειξαν. Είμασταν όλοι μια γροθιά και έτσι θα συνεχίσουμε.

Θα παρακαλούσαμε την αρμόδια επιτροπή να εξετάσει τη διαιτησία και τη δεύτερη άδικη κίτρινη (κόκκινη) στον Ναζίμ που μας άφησε με 10 παίκτες και γλίτωσε τη Νίκη από διασυρμό.

Η ομάδα μας έκανε το καθήκον της και μας έφερε στην πρώτη θέση και πιο κοντά στο στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Εμείς οφείλουμε να είμαστε δίπλα της όπως σε όλους τους αγώνες φέτος. Την Κυριακή ο σύνδεσμος μας οργανώνει εκδρομή για την Καρδίτσα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Δηλώσεις συμμετοχής αποκλειστικά στο σύνδεσμο αύριο Παρασκευή 19:00-21:00.

Ώρα αναχώρησης Κυριακή στις 12:00. Τιμή:10€».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις