Δύο απουσίες θα έχει ο Ολυμπιακός Β. με Μακρυχώρι

Έξι βήματα πριν την κατάκτηση του στόχου της ανόδου βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος την Κυριακή αντιμετωπίζει στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Αυτό είναι το προτελευταίο φετινό εκτός έδρας ματς, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τέσσερα παιχνίδια εντός έδρας και ένα ακόμη στη Νεοκαισάρεια με τον Αχιλλέα.

Από το παιχνίδι της Κυριακής θα απουσιάσουν οι Ντέιβιντ Ναζίμ και Αντώνης Ζγκούρι. Ο πρώτος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο ντέρμπι με τη Νίκη (θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής), ενώ ο δεύτερος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει βάθος στο ρόστερ και τα κενά θα καλυφθούν επάξια, τη στιγμή που στη θέση του Ναζίμ θα παίξει ένας εκ των Κόλα, Ρόκα, ενώ μένει να δούμε αν θα επιστρέψει ως κεντρικός αμυντικός ο νεαρός Παπαϊωάννου. Θυμίζουμε πως στο ντέρμπι με τη Νίκη παρτενέρ του Οικονομόπουλου στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Ρόκας.

Όσον αφορά το ποιος θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, αντί του τιμωρημένου Ζγκούρι, ο Περικλής Αμανατίδης έχει αρκετές επιλογές (Σαχινίδης, Φλίγκος, Καμπλιώνης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις