Ελπιδοφόρα εμφάνιση αθλητριών του ΝΟΒΑ στη συγχρονισμένη

Ελπιδοφόρα εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικρές αθλήτριες Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του ΝΟΒ-Α αποδεικνύοντας τη δουλειά που γίνεται καθημερινά με πρόγραμμα και συνέπεια.

Πιο αναλυτικά ,στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κορασίδων Β´ που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Σμύρνη 16-17/2 οι : Μάριεμ Μαμπρούκ  και Παναγιώτα Φραγκάκη κατάφεραν να αποσπάσουν την 6η θέση στο τελικό του ελεύθερου ντουέτο και οι:  Νικολέτα Καλτσογιάννη, Δήμητρα Παγώνη βρέθηκαν στην 17η θέση ανάμεσα σε 33 ντουέτα.   Συμμετοχή είχαμε και στο αγώνισμα των φιγούρων με τα εξής αποτελέσματα: Μάριεμ Μαμπρούκ 17η, Παναγιώτα Φραγκάκη 18η, Δήμητρα Παγώνη 40η, Νικολέτα  Καλτσογιάννη 71η, Σοφία Τσιαμουρα 108η, Φωτεινή Ζαρρα 144η ανάμεσα σε 245 αθλήτριες.

Όπως  δήλωσε η έφορος της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης  και Αντιπρόεδρος του ΝΟΒ-Α κα Παρασκευοπούλου Μαρία ” Η πολυετής εμπειρία του Ομίλου, το υπόβαθρο και η κατάρτιση των  προπονητών, η αγάπη των κοριτσιών για το άθλημα καθώς και η αρωγή των γονέων αποτελούν τα συστατικά της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, κάτι το όποιο αποτυπώνεται συνεχώς με την στελέχωση των Εθνικών μας ομάδων με αθλήτριες του Συλλόγου του ΝΟΒ-Α. Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό”.

Συγχαρητήρια σε όλα τα νέα κορίτσια για αυτή τους την επιτυχία, στους προπονητές των κοριτσιών Κυριάκο Τάσιο, Δήμητρα Ζαντερίου, απευθύνουν ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχόμενοι καλή συνέχεια στα επόμενα Πρωταθλήματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις