Με απουσίες ο Θησέας κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας βρίσκεται ο Θησέας και συγκεκριμένα στην 5η θέση, πραγματοποιώντας πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Αν οι «πράσινοι» συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και στις επτά αγωνιστικές που απομένουν, μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θα πετύχουν το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Αύριο Κυριακή (24/2) η ομάδα της Αγριάς αντιμετωπίζει τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια και θα επιδιώξει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα που δίνει «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Λάκης Μπακάλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο παικτών και συγκεκριμένα του Αρκάδιου Δημητριάδη και του Πέτρου Αγιασιώτη.

Ο πρώτος υπέστη ρήξη χιαστού σε προπόνηση την περασμένη εβδομάδα και θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση, ενώ θα χάσει και όλους τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος.

Ο Αγιασιώτης είναι στρατευμένος, οπότε και αυτός θα μείνει εκτός αποστολής. Επίσης, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του αρχηγού Νίκου Κοτζαθανάση, λόγω ενοχλήσεων.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι σίγουρα οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Βαγγέλης Τσιουρής. Μάριος Φουρκιώτης, Δημήτρης Δίντσης, Σταύρος Νιαώτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις