Πολύ καλή η Τσιόβολου στο Παγκόσμιο, επιτυχίες στη Ρουμανία και στο Βίτσι για τον ΕΟΣ Βόλου

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Τσίοβολου Μένια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Αλπικού σκι που διεξάγεται στη Val di Fassa της Ιταλίας. Η Μένια στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης κατετάγη 62η ανάμεσα από 115 αθλήτριες που συμμετείχαν στον αγώνα σημειώνοντάς μια πολύ καλή επίδοση,  ενώ στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης δε κατάφερε να τερματίσει.
Σημαντικές επιτυχίες είχε ο ΕΟΣ Βόλου και στη Ρουμανία. Αυτή τη φορά σε διεθνείς αγώνες παίδων κορασίδων Αλπικού σκι όπου οι αθλητές μας σημείωσαν πολύ καλά αποτελέσματα. Η Καλτσογιάννη Ρεγγίνα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη τεχνική κατάβαση Κ1 (U14) και ο Παπακρίβος Βασίλης ήταν 5ος στο ίδιο αγώνισμα στην αντίστοιχη κατηγορία των αγοριών. Ακόμη η Καλτσογιάννη Μαρία Νικολέτα και ο Ασβεστάς Δημήτρης ήταν 6η και 7ος αντίστοιχα στις κατηγορίες K2 και Π2 (U16) της τεχνικής κατάβασης επίσης. Ο Βουγιούκας Απόστολος ήταν 7ος και η Δημητρώφ Ευριδίκη 10η στο ίδιο αγώνισμα ένω η Άννα Ασβεστά ήταν 9η στην κατηγορία της στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση.
Τέλος, την 3η θέση στο Κύπελλο Ελλάδος Χιονοσανίδας, στο αγώνισμα του γιγαντιαίου σλάλομ, κατέλαβε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου ο αθλητής του συλλόγου μας Ζαρκάδας Αναστάσιος. Οι αγώνες ήταν παράλληλα και διεθνείς έτσι ο αθλητής μας κατετάγη 6ος στον διεθνή αγώνα. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Βιτσίου Καστορίας από 8 έως 10 Φεβρουαρίου.
Το ΔΣ και η Τεχνική Επιτροπή Χιονοδρομίας του ΕΟΣ Βόλου συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές τους για τις επιτυχίες και τους εύχεται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.
Δελτίο Τύπου  ΕΟΣ Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις