Έκοψε την πίτα του ο Ίωνας και βράβευσε αθλητές του (photos)

Μέσα σε εξαιρετικό, όσο και οικογενειακό κλίμα, στο κέντρο «Παράλιον» έκοψε χθες ο Ίωνας Βόλου την πίτα του και βράβευσε τους νεαρούς αθλητές τόσο της παιδικής ομάδας, όσο και της ακαδημίας του.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ κ. Νίκος Φαρμάκης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία, τόσο της αντρικής ομάδας, όσο και των τμημάτων υποδομής του συλλόγου τονίζοντας χαρακτηριστικά: « Ο Ίωνας εδώ και 34 χρόνια προσφέρει ανιδιοτελείς υπηρεσίες στην προσπάθεια ανάπτυξης του μπάσκετ στη Μαγνησία.

Είμαστε ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, αφού αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι το κέρδος, αλλά η σωστή ανάπτυξη του αθλήματος και η σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Η αντρική μας ομάδα έφτασε μέχρι το φάιναλ φορ του κυπέλλου και διεκδικεί και την είσοδό της στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος. Έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή, τον Λάμπρο Πρέκα στην αντρική μας ομάδα, καθώς και τον αξιόλογο Βασίλη Αναγνωστόπουλο στα τμήματα υποδομής μας. Συνεχίζουμε με πολλή δύναμη την προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του μπάσκετ στη Μαγνησία.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς των παιδιών που μας συμπαραστέκονται, τη δημοσιογράφο Ελένη Παπαθανασίου που είναι σήμερα μαζί μας για τη στήριξή της και τον Νίκο Βισβίκη για την προσφορά ενός ταξιδιού στον τυχερό της πίτας μας για τη σημερινή βραδιά.

Συνεχίζουμε δυνατά, προσφέροντας στη νεολαία μας, τον υγιέστερο τρόπο εκτόνωσης, τον αθλητισμό»

Στη συνέχεια, τιμήθηκαν από τον αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Σταύρο Κραβαρίτη οι παίκτες της παιδικής ομάδας και συγκεκριμένα οι: Παπαδημητρίου Αχιλλέας, Δεσποτόπουλος Απόστολος, Μούσιος Δημήτρης, Ραμάι Μάριος, Κοντοβάς Κωνσταντίνος, Κορδάτος Βαγγέλης, Κόκκαλης Βασίλειος, Τσελεπής Γεώργιος, Μακράκης Νικόλαος, Γουσιόπουλος Δημήτρης, Γάτος Λάμπρος, Ασβεστάς Λευτέρης, Γενεράλης Σταμάτης, Δασκαλόπουλος Άγγελος.

Τιμήθηκαν τα παιδιά της ακαδημίας και συγκεκριμένα οι: Χριστοδούλου Ιωάννης Χριστοδούλου Πέτρινα Τσώνης Απόστολος, Κόκκαλης Κωνσταντίνος Δεδούσης Απόστολος Πατσόπουλος Στέφανος Πατσόπουλος Ιωάννης Καλόγηρος Γεώργιος Κόκκαλης Δημήτρης Ιατρόπουλος Νικόλαος Γκούντα Πλάτωνας Βασιλείου Αθανάσιος

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, ενώ στις πίτες των αθλητών κληρώθηκαν δύο δερμάτινες μπάλες μπάσκετ.

Την παράσταση πάντως έκλεψε ο εγγονός του κ. Νίκου Φαρμάκη και γιος του Θρασύβουλου Φαρμάκη, ο μόλις δύο ετών Νίκος Φαρμάκης που συμμετείχε σε κάθε στιγμή στην όμορφη βραδιά. Δείτε τις φωτό που ακολουθούν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις