Σε αγώνα με πολύ πάθος… ο Σαρακηνός νίκησε στο Σέσκλο

Σε ένα παιχνίδι που ξεχείλιζε  από πάθος κι ενέργεια, ο Σαρακηνός επικράτησε 5-1 στο Σέσκλο επί της τοπικής Ακρόπολης, που δεν σταμάτησε λεπτό να παλεύει τον αγώνα, ακόμα κι όταν έμεινε πολύ πίσω στο σκορ.

Υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες έγινε η αναμέτρηση, αφού υπήρχε δυνατός- παγωμένος αέρας, που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, κατεβάζοντας ιδιαίτερα και τη θερμοκρασία, που “φλέρταρε” με το μηδέν…

Με 3-0 προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο,  εκμεταλλευόμενοι τον ευνοϊκό άνεμο, για να πετύχουν άλλα δύο τέρματα σε διάστημα δύο λεπτών στο δεύτερο 45λεπτο.

Το γκολ της “τιμής” πέτυχαν  οι γηπεδούχοι με πέναλτι, ενώ ζήτησαν ακόμα ένα λίγα λεπτά πιο πριν.

Περίπου πεντάλεπτη διακοπή είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν υπήρξε γενικευμένη  αναταραχή μεταξύ των παικτών, από ένα φάουλ που έγινε στο χώρο του κέντρου και χωρίς  επί της ουσίας να γίνει αντιληπτό από κανέναν το τι ακριβώς συνέβη και δημιούργησε την όλη ένταση. Αποτέλεσμα αυτής της σύρραξης, ήταν από μία αποβολή για κάθε ομάδα. Ωστόσο, αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι αγκαλιασμένοι αποχώρησαν οι ποδοσφαιριστές στο τέλος της αναμέτρησης,  αφήνοντας στην άκρη τις όποιες εντάσεις υπήρξαν στη διάρκεια του αγώνα.

Στο 19’ ο Μόσιος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1, με παρόμοιο τρόπο έγινε το 0-2 από τον Γιαμαλή στο 26’. Στο 37’ με πλασέ μέσα από την περιοχή ο Τσίγκας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 56΄ ειχαμε πεντάλεπτη διακοπή στο παιχνίδι, όταν μετά από ένα φάουλ στο χώρο του κέντρου δημιουργήθηκε αναστάτωση, με τους παίκτες των δυο ομάδων, μαζί κι αυτών που ήταν στους πάγκους να γίνονται μια “αγκαλιά”. Τελικά ο Μίλτος για τους γηπεδούχους και ο Καλαμάτας για τους φιλοξενούμενους, ήταν οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν για τα αποδυτήρια, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα.

Στο 68’ ο Σιγαλάκος που λίγο νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή, με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή  κι αριστερά, έστειλε αρχικά τη μπάλα στο απέναντι δοκάρι κι από εκεί στα δίχτυα για να έχουμε το 0-4.
Δύο λεπτά αργότερα (70’) έγινε το 0-5 από τον Ντούρο, με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά από τη δεξιά πλευρά αυτή τη φορά,  αξιοποιώντας σέντρα του Σιγαλάκου.

Στο 75ο λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν το δικό τους τέρμα, όταν σε ανατροπή του Κατή υποδείχθηκε πέναλτι, με τον Κόκκα να εκτελεί εύστοχα. Οι φιλοξενούμενοι αμφισβήτησαν έντονα αυτή την υπόδειξη,  ενώ να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι είχαν ζητήσει ακόμη ένα πέναλτι, για χέρι, λίγα λεπτά νωρίτερα.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Γκατζούνας (46’ Κατής), Τ. Κολημήτρας, Κ. Κολημήτρας, Παγώνης, Θάνος, Τσεκούρας (88’ λ. τρ. Κουτλούμπασης), Μαυρίδης (70’ Πασιάς), Κόκκας, Μίλτος, Μερμίγγης (62’ Αξιώτης)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Κουσκουρίδας (46΄Σιώμος- 85΄Κουτσώνας), Ντούρο, Ρακής, Μοράλες, Γιαμαλής, Μπακάλης (62’ Σιγαλάκος), Καλαμάτας Τσίκας, Μόσιος, Αναστασίου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις