“Διπλό” από ημίχρονο… για Πύρασο, στην Αγ. Παρασκευή

Πετυχαίνοντας γκολ από πάρα πολύ νωρίς, ο Πύρασος επικράτησε της Αγίας Παρασκευής με 2-1,  με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν και τα δύο τους τέρματα στο α’ ημίχρονο με σκόρερ το Νούσια και τους γηπεδούχους να μειώνουν στο β’  45λεπτο.

Πολύ ιδιαίτερο στοιχείο για την ομάδα της Αγχιάλου, ότι από τις έξι νίκες που έχει κάνει στο πρωτάθλημα, οι τέσσερις ήταν σε  αναμετρήσεις εκτός έδρας.

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχε ο Πύρασος στην έδρα της Αγίας Παρασκευής, όταν μόλις  στο δεύτερο λεπτό ο Τσάκαλος ανατράπηκε και ο Νούσιας εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι με το οποίο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (3’).

Λίγο μετά τη συμπλήρωση του εικοσαλέπτου και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ανεβάσει την απόδοσή τους έχοντας ισορροπήσει το παιχνίδι, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, ο Νούσιας και πάλι έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στα καρέ της Αγίας Παρασκευής από μπαλιά που του έκανε ο Στεργίου και με αριστερό ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-2, αφού ο   τερματοφύλακας Ζήγρας βρήκε την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ στο 22’.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 78’ με πλασέ του Ρακή μετά από  ασίστ του Σιόβα που έφερε τον σκορερ σε θέση τετ-α-τετ, ενώ στο 83’ ο πρώτος σκόρερ της Αγίας Παρασκευής, Σιόβας, καθυστέρησε να πλασάρει από πάρα πολύ κοντά, με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αμυντικοί του Πυράσου, πριν στείλει τη μπαλα στα δίχτυα της ομάδας τους.

Πάρα πολύ έντονες οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για τις αποφάσεις του διαιτητή Ευαγγελια, κυρίως για φάση στο 15’, όταν σύμφωνα με τους ανθρώπους της Αγ. Παρασκευής μετέτρεψε χέρι παίκτη του Πυράσου εντός περιοχής, άρα πέναλτι, σε επιθετικό φάουλ για τον ίδιο λόγο, χωρίς όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν να υπάρχει καμία εμπλοκή παικτη τους στη συγκεκριμένη φάση.

Παράπονα επίσης έγιναν, διότι όπως τόνισαν ο διαιτητής δεν προστάτευσε τους νεαρούς αθλητές τους απο το δυνατό -όχι αντιαθλητικό- παιχνίδι των φιλοξενούμενων.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Χρόνης (65′ Ρουσσάς) , Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Μαστακούλης, Παπαδήμος (68′ Ιωακειμίδης), Πάσα (46′ Μαρμαρινός), Ρακής, Σιόβας, Κατσαγεωργίου.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου (60′ Γκάμπας), Σιαμέτης, Γκίνης, Τσορμπαντζής, Τσάμης, Φούκης, Γιοβάνης, Νούσιας (90′ Σταντσούρης), Δανιλόπουλος (68′ Κάρρος), Τσάκαλος (55′ Ζαχαράκης).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις