Γ. Σιαμέτης: Νίκη και με τον Ρήγα

Ο Αίας έχει βαλθεί να …τρελάνει όλο τον κόσμο με τα φετινά του επιτεύγματα. Βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ έχοντας πετάξει εκτός του θεσμού δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής.
Πρώτα ήταν ο Θησέας και την περασμένη Τετάρτη ο Γ.Σ. Αλμυρού, τον οποίο ο Αίας κέρδισε μέσα στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος», ανατρέποντας φυσικά όλα τα προγνωστικά. Ο «αρχιτέκτονας» της εκπληκτικής πορείας των «κιτρινόμαυρων» Γιάννης Σιαμέτης μίλησε στην εφημερίδα “Θεσσαλία” για την πρόκριση στο Κύπελλο, αλλά και για το σημερινό ντέρμπι με τον Ρήγα Φεραίο.
Αρχικά σχολίασε τον ημιτελικό της Τετάρτης: «Ήταν ένα παιχνίδι που μας ενδιέφερε λιγότερο σε σχέση με αυτό της Κυριακής διότι δεν είχαμε το Κύπελλο ως πρώτο στόχο. Όμως μας βγήκε το ματς, αφού ακόμη και παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής σε προηγούμενους επίσημους αγώνες έκαναν καταπληκτική εμφάνιση. Έτσι, ήρθε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στον Γ.Σ. Αλμυρού. Η ομάδα καταπονήθηκε περισσότερο από όσο θα ήθελα, αλλά τα συναισθήματα που μας έφερε η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ήταν τόσο έντονα που πραγματικά δεν μπορώ να τα περιγράψω».
Για το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο είπε τα εξής: «Την Κυριακή έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη ντέρμπι, αυτό με τον Ρήγα Φεραίο. Σίγουρα θα υπάρχει έξτρα κούραση από την πλευρά μας, αλλά θεωρώ ότι θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με την ψυχολογία στα ύψη και με τις καλύτερες προοπτικές. Ελπίζω ότι θα δοθεί συνέχεια στις επιτυχίες μας».
Στο στρατόπεδο του Αίαντα υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα ενόψει Ρήγα. Ο Παπανικολόπουλος βρίσκεται στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει. Ο Χουλιαράς είναι τραυματίας, ωστόσο, στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του έμπειρου στόπερ Φώτη Πλαβού, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις