Μ. Ζιάκας: Ο Ρήγας θα… μιλήσει στο γήπεδο

Την περασμένη Κυριακή ο Ρήγας Φεραίος αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Διαγόρα και έτσι διεκόπη νικηφόρο σερί εννέα αγωνιστικών. Ωστόσο, εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια του, αφού «χρωστά» το παιχνίδι με τη Σκιάθο. Για να συνεχίσουν οι Βελεστινιώτες να έχουν τον πρώτο λόγο και μετά την Κυριακή θα πρέπει να κερδίσουν τον Αίαντα.
Στις τάξεις της  ομάδας του Βελεστίνου επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία. Ο τεχνικός της Μίλτος Ζιάκας τόνισε στην εφημερίδα “Θεσσαλία”: «Όλα τα παιχνίδια παρουσιάζουν τις δυσκολίες τους και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Το σημερινό με τον Αίαντα σαφώς και έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όπως φαίνεται από την βαθμολογική θέση του αντιπάλου και τη γενικότερη φετινή του πορεία.
Εμείς όμως πρέπει να κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και πιστεύω πως όποιοι και αν αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερο αυτό τους για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Είναι προτιμότερο να μιλήσουμε στο γήπεδο…».
Να σημειωθεί ότι εκτός του τιμωρημένου Κώστα Τσιαντή, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Λαρισαίου προπονητή.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις