Με ανεβασμένη ψυχολογία στη Νεοκαισάρεια ο Θησέας (pregame)

Η πορεία του Θησέα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Οι «πράσινοι» κατέχουν την 5η θέση του 4ου ομίλου και βρίσκονται στο +8 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Όμως χρειάζονται μερικούς ακόμη βαθμούς προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Σήμερα Κυριακή στις 15.00 αντιμετωπίζουν στη Νεοκαισάρεια τον τοπικό Αχιλλέα, ομάδα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάτω από τη διαχωριστική γραμμή. Γίνεται κατανοητό ότι αν μείνουν «όρθιοι» σε αυτή την έδρα θα έχουν κάνει αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία.

Ο Λάκης Μπακάλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο παικτών και συγκεκριμένα του τραυματία Αρκάδιου Δημητριάδη και του στρατευμένου Πέτρου Αγιασιώτη. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του αρχηγού Νίκου Κοτζαθανάση, λόγω ενοχλήσεων.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι σίγουρα οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Βαγγέλης Τσιουρής. Μάριος Φουρκιώτης, Δημήτρης Δίντσης, Σταύρος Νιαώτης.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Στέλιος Λεωνίδας από την ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, επίσης από την ΕΠΣ Τρικάλων και Αντώνη Τραγούδα από την ΕΠΣ Χίου. Παρατηρητής θα είναι ο Λουκάς Διαμαντόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις