Κινητικότητα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού Βόλου

Σε πολλά μέτωπα κινείται η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, αναζητεί τους παίκτες εκείνους που θα έρθουν στην ομάδα για να την ενισχύσουν, στις θέσεις όπου υπάρχουν κενά, στην προσπάθεια που θα κάνουν φέτος οι «ερυθρόλευκοι» να ανέβουν στη Σούπερ Λιγκ. Θα αποκτηθούν…

…πέντε-έξι ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής και στο στόχαστρο βρίσκονται αρκετοί παίκτες, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.
Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός κινείται για τερματοφύλακα, στόπερ, αμυντικό χαφ, επιτελικό μέσο, εξτρέμ και σέντερ φορ. Τα ονόματα κάποιων ποδοσφαιριστών έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας, όπως για παράδειγμα αυτά των Ντιέγκο Λεόν, Μάρσαλ Εμφό Τζόνσον, Τζέφερσον Ντε Σόζουζα, Τάσου Δασκαλάκη και τις προσεχείς μέρες θα φανεί, αν κάποιος ή κάποιοι από αυτούς θα φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα.
Ο Ντάριο Φερνάντες είναι ηγέτης και στις προπονήσεις και δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει ένα από τα… βαριά χαρτιά του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Αργεντινός μέσος δεν έχει ακόμη υπογράψει στην ομάδα, καθώς ζήτησε – ως γνωστόν – ο ίδιος να ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι και να αποδείξει στην τεχνική ηγεσία, ότι οι δυνατότητές του είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που έδειξαν τα εργομετρικά. Ο Φερνάντες το πιθανότερο είναι να αποτελέσει μέλος του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά και σύντομα θα κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο με το βολιώτικο συγκρότημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις