Νίκη της Δήμητρας επί του Μαγνησιακού στο Βασδέκειο

Με νίκη πέρασε από το Βασδέκειο η Δήμητρα  που επικράτησε 1-0 επί του γηπεδούχου Μαγνησιακού,  με γκολ που σημειώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

Με αρκετά νέα παιδιά στη σύνθεσή της η ομάδα της Ευξεινούπολης, κάτι που θα εξακολουθήσει να κάνει και στις επόμενες αγωνιστικές ο Μιχ. Ανδρωνάς,  είχε ένα καλό πρώτο μέρος αλλά και τις ευκαιρίες να πετύχει ακόμα μεγαλύτερο σκορ, με κύριο εκφραστεί τον Παπαδόπουλο σε τρια τετ α τετ, αλλά και τον Θωμαΐδη σε ακόμα μια κλασική ευκαιρία.

Από την άλλη πλευρά, ιδιαίτερα ανεβασμένη απόδοση στο δεύτερο 45λεπτο αν και με κόντρα αέρα είχαν οι ποδοσφαιριστές του Μαγνησιακού, με τον προπονητή της ομάδας Θαν. Βλαχόπουλο να δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, αλλά και πολύ λυπημένος από την “αδικία” της μπάλας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε,  αφού η ομάδα του δεν έχει καταφέρει να μετουσιώσει σε γκολ και κατ’ επέκταση σε βαθμούς τις ευκαιρίες που δημιουργεί, αποτυγχάνοντας στις λεπτομέρειες.

Στο 25’ ο διακριθέντας 17χρονος Τιμπλαλέξης (που σημείωσε και γκολ το οποίο δεν μέτρησε) έκανε πολύ ωραία ατομική ενέργεια κι “έσπασε” τη μπάλα στον επερχόμενο Παπαδόπουλο που πλάσαρε σωστά, κάνοντας το 0-1.

Από την πλευρά του Μαγνησιακού, στις κλασικότερες ευκαιρίες που δημιούργησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν οι γηπεδούχοι, ο Ζενούνης, στο 70’ μετά από σέντρα του Τσένα και προ κενής εστίας δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα, ενώ σε δεύτερη περίπτωση στο 78’ μετά από πολύ καλό συνδυασμό των Μπαλλά – Γκαμαλέτσου που ξεκίνησε από το χώρο του κέντρου, η μπάλα έφτασε στο Ζενούνη, ο οποίος αντί να τη “σπάσει” σε συμπαίκτες του που ερχόταν σε πλεονεκτική θέση, προτίμησε να ολοκληρώσει ο ίδιος την προσπάθεια, στέλνοντας όμως την μπάλα άουτ.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βλαχόπουλος, Κρανιας, Βασιλείου, Κατσίφας, Γκαμαλέτσος Τάρε Οικονόμου (65’ Κολημήτρας), Ζενούνης, Μυλωνάς (60’ Μπαλλάς), Θεοδωρόπουλος (55’ Χριστοδούλου), Τσένα

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαρρής, Κακλιάς (59’ Γαλατσίδας), Καψιώτης, Κυριάκος, Στ. Τσάτσος, Θωμαΐδης, Κρανάς, Τιμπλαλέξης, Παπαδόπουλος (68 Ζαντιώτης), Βούλγαρης (68’ Β Τσάτσος), Αραπίτσας (80 Μπιρμπίλης)

Φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις