“Στάση” Καλαμαριά για τον ΝΠΣ Βόλος (video)

Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Απόλλων Πόντου, ο οποίος ανάγκασε τον Βόλο στην δεύτερη του ήττα στο πρωτάθλημα. Στα του αγώνα έπειτα από ένα πρώτο εικοσιπεντάλεπτιο, χωρίς κάτι το αξιόλογο ο Βόλος ήταν αυτός που στο 28΄ έφτασε κοντά στο 0-1, ο Γκαλίτσιος όμως ανενόχλητος και από ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο.

Η απάντηση από πλευράς του Απόλλων Πόντου ήρθε στο 37΄ με το σουτ του Ολαϊτάν να σταματά στο δοκάρι της εστίας του Πίτκα. Στο 42΄ η ομάδα της Μαγνησίας φρόντισε να κάνει αισθητή εκ νέου την παρουσία του στα καρέ των Ποντίων, η κεφαλιά ψαράκι όμως του Μάντζη αποκρούστηκε δύσκολα σε κόρνερ από τον Θεοδωρόπουλο.Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έληγε με το στείρο 0-0, ο Γεωργιάδης στο 45΄ με σουτ έκανε το 1-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο β΄ μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 49΄ ο Βόλος άγγιξε την ισοφάριση, η κεφαλιά όμως του Ηλιόπουλου αποκρούστηκε από τον Θεοδωρόπουλο. Οι Θεσσαλοί είχαν μία ακόμα καλή φάση με το σουτ του Ηλιόπουλου να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα των Ποντίων. Στο διάστημα 74΄ – 81΄ ο Βόλος έμεινε με 9 παίκτες λόγω των αποβολών των Ντεντάκη και Ουνγιαλίδη αμφότεροι με 2η κίτρινη κάρτα. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διαχειριστούν με επιτυχία το υπέρ τους σκορ, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό του αγώνα.
Οι συνθέσεις:
Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Πάτας, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Μπρίτο (72’ Κυβελίδης), Πουρτουλίδης, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Καλαϊτζίδης (94’ Τσουμάνης), Ολαϊτάν (94’ Μπάμπης)

ΝΠΣ Βόλος (Φεράντο): Πίτκας, Ντεντάκης, Δόρης, Γκαλίτσιος (69’ Κοκκόρης), Καμπαγέρο, Μάντζης, Πίτου, Ηλιόπουλος, Πέντα (63’ Φράγκος), Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις