Επαγγελματική νίκη για Διαγόρα… με 1-0 τον Πρωτεσίλαο

Παίζοντας τόσο όσο χρειαζόταν, ο Διαγόρας κατάφερε να προσθέσει ακόμη μία νίκη στη φετινή βαθμολογική συγκομιδή του και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα,  καθώς επικράτησε επί του Πρωτεσιλάου με 1-0, στο Στεφανοβίκειο.

Στο β’ ημίχρονο σημειώθηκε το τέρμα των γηπεδούχων, οι οποίοι σε γενικές γραμμές είχαν τον έλεγχο του αγώνα,  αλλά με ανούσια κατοχή της μπάλας, με αποτέλεσμα να μην παράγουν φάσεις.

Τελικά το γκολ που έκρινε τον νικητή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 58ο λεπτό, όταν ο Κουρούμαλος επιχείρησε τη σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής, εκεί όπου Αλαμάνης πετάχτηκε και με προβολή έκανε το 1-0.

Σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία των φιλοξενούμενων, αυτοί φάνηκαν απειλητικοί σε τρεις περιπτώσεις,  όλες στο πρώτο μέρος του αγώνα και συγκεκριμένα με σουτ του Απ. Λάμπου που πέρασε ελάχιστα άουτ, γυριστό του Μαρικλέν (35’) που είχε  την ίδια κατάληξη και τετ-α-τετ πάλι με τον Απ. Λάμπο (42΄), το οποίο απέκρουσε ο Βουραζέρης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Πρασσάς, Λάιος, Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Γουτούλης (80’ Καλιακούδας), Βαλωτής (70’ Καραμανλής), Κυριάκος, Αλαμάνης

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Ακριβούσης, Ι. Λάμπος, Λεϊμονής, Νικοβιώτης, Κ. Κόρκος, Καλαθάς, Εράλντο, Απ. Λάμπος, Σούδης, Μαρικλέν (68’ Μπουρτζής)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις