Αμανατίδης: Ο Ολυμπιακός Β. θα δυσαρεστήσει πολλούς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Περικλής Αμανατίδης, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Αχιλλέα Μακρυχωρίου τόνισε τα εξής:

«Είμαστε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην άνοδο, από τα έξι που έχουν απομείνει. Δεν θα κρατήσω από αυτό το παιχνίδι τίποτα, διότι ήταν ένα ματς σε ακατάλληλο γήπεδο. Οι παίκτες μας προσπάθησαν πάρα πολύ να βγάλουν κάποια στοιχεία, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ο αντίπαλος είχε το κίνητρο της παραμονής, ωστόσο, είναι πολύ μεγάλο και το κίνητρο της ανόδου που έχουμε εμείς, ως ομάδα. Ουσιαστικά αυτά τα δύο συγκρούστηκαν, σε ένα αληθινό παιχνίδι, με ένταση και πάθος. Ήταν ένα άγριο παιχνίδι και νομίζω ότι περάσαμε από μία σκληρή έδρα. Θα δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Είναι πολύ δύσκολο μέσα σε μία εβδομάδα να πηγαίνουμε σε άλλου τύπου παιχνίδι, γιατί ήταν εντελώς διαφορετικό αυτό το ματς από εκείνο στο Πανθεσσαλικό με τη Νίκη, σε ένα πολύ καλύτερο γήπεδο και με μία καλύτερη, όπως είναι η Νίκη, που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο.

Παρόλα αυτά, τα παιδιά έμειναν πολύ συγκεντρωμένοι και κατάφεραν να πετύχουν μία καθοριστική νίκη.

Απ’ ότι βλέπω ο Ολυμπιακός Βόλου δεν παίζει στο γήπεδό του. Δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο να κάνει ούτε μία προπόνηση και μέχρι Τετάρτη-Πέμπτη δεν μπορεί να κάνει σχεδόν πουθενά στο Βόλο προπόνηση. Μία ομάδα, η οποία σε πέντε αγώνες θα δυσαρεστήσει πολλούς.

Όσο για μένα προσωπικά, επειδή έβγαλα κάποια ένταση και θέλω να ζητήσω συγνώμη γι’ αυτό, θέλω να πω σε εκείνους που προσπαθούν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό και τον προπονητή του – και έχει να κάνει με κάτι προσωπικό – τους έχω απογοητεύσει οκτώ φορές, θα προσπαθήσω πολύ για να τους απογοητεύσω μία ακόμη φορά. Όσο αυτοί συνεχίζουν έτσι, τόσο πιο πολύ μία ψυχή μπορεί να δυναμώνει και αυτή είναι η δική μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού για την παρουσία του στο γήπεδο και στη στήριξη που παρείχε στην ομάδα. Οι φίλαθλοι αγνόησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες, βρέθηκαν στο πλευρό του Ολυμπιακού και βοήθειά τους ήταν μεγάλη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις