Θ. Θεοδώρου: Περήφανος για την ομάδα μου

Ο προπονητής του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, Θάνος Θεοδώρου, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν, τονίζοντας πως η προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα για την παραμονή, στο τέλος θα ανταμειφθεί. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Απόλλωνα: «Ξέραμε με ποια ομάδα παίζαμε και ποια είναι η ιστορία της. Θα επαναλάβω, ωστόσο, για μία ακόμα φορά, πως πιστεύω σ’ αυτά τα παιδιά και τον τρόπο που κάνουν τη δουλειά τους.

Ελπίζω όλη αυτή η προσπάθεια στο τέλος να ανταμειφθεί. Αν όλοι οι προπονητές για τέτοιου είδους παιχνίδια είναι ευχαριστημένοι για τον τρόπο που οι παίκτες τους προσαρμόζονται και ανταπεξέρχονται στις δυσκολίες, εγώ είμαι πολύ περήφανος για την πειθαρχία τους, για την αγωνιστικότητά και για την υπομονή τους.

Δεν μπορώ να πω ότι κάναμε μεγάλη ή κλασική ευκαιρία στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά δημιουργούσαμε καταστάσεις ανησυχίας και προσπαθήσαμε να βρούμε μία καθαρή ευκαιρία να σκοράρουμε. Το παιχνίδι κρίθηκε από μία στημένη φάση, από ένα πέναλτι. Θα δούμε στο βίντεο, για το αν πραγματικά ήταν. Όμως αυτό έγινε.  Έγραψε. Δεν πήραμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ρεπό και ελπίζω να μπορέσουμε τις επόμενες μέρες να ανασυνταχθούμε, γιατί τα παιχνίδια λιγοστεύουν και εμείς θέλουμε σίγουρα τρεις με τέσσερις νίκες για να μείνουμε στην κατηγορία. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονται αυτά παιδιά και προσπαθούν, μας δίνει όλους κουράγιο».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις