“Χ”άθηκε νίκη και… Πανόπουλος από τον Ηρακλή, στο 3-3 με Μυρμηδόνες

Σε μία αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι τα έκαναν όλα, Ηρακλής και Μυρμηδόνες ήρθαν ισόπαλοι στο Βασδέκειο, το μεσημέρι της Κυριακής, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 3-3.

Με 3-0 προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, μόλις στο στο πρώτο μισό του α΄ ημιχρόνου, για να σημειώσουν στη συνέχεια δύο αυτογκόλ και να ξαναβάλουν τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι, οι οποίοι σκόραραν και τρίτο τέρμα, από το οποίο διαμορφώθηκε η τελική ισοπαλία.

Το σκορ άνοιξε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης (1’) με πλασέ από τον Τανό, μετά από συνδυασμό “ 1-2”  με τον Πετρόπουλο, για να κάνει το 2-0 στο 10’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής, με πλασέ μετά από σέντρα του Τσουκάλη. Ο Τσούκαλης ήταν αυτός μου έκανε την σέντρα και στον Πετρόπουλο, ο οποίος στο 25’ πέτυχε το 3-0.

Στο 36’, μετά από σουτ των φιλοξενούμενων η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Πιετρί και κατέληξε στα δίχτυα του Ηρακλή, για να έχουμε το 3-1 και στο 75’ το 3-2 έγινε όταν σε παράλληλη σέντρα των Μυρμηδόνων, ο Γκάγκας έβαλε λάθος το σώμα του στην προσπάθειά του να διώξει, στέλνοντας τη στα δίχτυα της ομάδας του.

Το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε από τον Δ. Μπούρχα  στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης.

Να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας που αντίκρισε ο Γκίκας, σε φάση που χαρακτήρισαν ως αδικαιολόγητη την απόφαση του διαιτητή.

* Την παραίτηση του υπέβαλε ο Βασίλης Πανόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, λόγω διαφοράς στη νοοτροπίας με τους ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα εξαιτίας της συμπεριφοράς που επέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο στο συγκεκριμένο αγώνα. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με τα δυο αυτογκόλ, όπως διευκρίνισε,  αλλά με την αδικαιολόγητη νευρικότητα -σ΄ ένα παιχνίδι που πολύ γρήγορα προηγούνταν με 3-0- και την αγωνιστική απειθαρχία που επέδειξαν…

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Γκίκας, Γκάγκας, Στρούγκης, Τσαντόπουλος, Κικίδης, Τσουκάλης, Δημητρίου, Τανός, Πετρόπουλος, (46’ λ. τρ. Καραλής), Πιέτρι (80’ Μπόζης)

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Σαββίδης, Γκαρνίδης, Μακρής (75′ Πρατής), Καραπτσιάς (55′ Βέργας), Κατσαβριάς, Βούλγαρης, Φαράντος, Δημητρίου, Μπούρχας, Τετριμίδας, Μπίνας (60′ Πιπινής)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις