Υπέγραψε ο Λεόν στον Ολυμπιακό Β.

Στην ανακοίνωση μίας σημαντικής μεταγραφής προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να εντάξουν στο ρόστερ τους έναν ποδοσφαιριστή που αναμένεται να προσθέσει ποιότητα στη μεσαία γραμμή και που δεν είναι άλλος από τον Ντιέγκο Λεόν. Όπως το goalpost.gr σας είχε ενημερώσει (Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Β. ο Ντιέγκο Λεόν) ο 31χρονος επιτελικός μέσος ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού εδώ και αρκετές ημέρες με τις επαφές να καταλήγουν σε deal και τον Ντιέγκο  Λεόν να δηλώνει χαρούμενος που θα φορέσει τη φανέλα της βολιώτικης ομάδας. 

Η σχετική ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του Ισπανού:

“Η ΠΑΕ Oλυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Ντιέγκο Λεόν. Ο 31χρονος (16/1/1984) Ισπανός μέσος την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην κυπριακή Νέα Σαλαμίνα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Κέρκυρας, Μπουργκχάουζεν, Λας Πάλμας, Μπάρνσλει, Γκαρσχόπερς, Αρμίνια Μπίλφελντ και Ρεάλ Μαδρίτης.”

Ο Ντιέγκο Λεόν αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό Βόλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Παρά το γεγονός ότι είχα προτάσεις και από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, επέλεξα τον Ολυμπιακό Βόλου, διότι μου άρεσε το πλάνο της ομάδας που μου παρουσιάστηκε. Θα δουλέψω σκληρά ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου και να πετύχουμε το στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις