Ήττα με 4-1 για τη γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού από τις Πιερίδες Μούσες

Την ήττα με 4-1 από τις Πιερίδες Μούσες γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Μαγνησιακου για την 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα της Κατερίνης η Κατερινοπούλου στο 6’ με σουτ έξω από την περιοχή. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, στο 45’ η Βίσμπα με εκτέλεση φάουλ έγραψε το 0-2.

Στην επανάληψη ο Μανγησιακός προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ωστόσο στο 69’ έγινε το 0-3 με κεφαλιά της Συμεωνίδου. Προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ της Βίσμπα, με την Ξάνθη να διώχνει τη μπάλα προ της γραμμής του τέρματος.

Οι φιλοξενούμενες στο 73′ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-4 με το πλασέ της Γκούτζα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Το μόνο που κατάφερε ο Μαγνησιακός ηταν να μειώσει στο 77’ σε 1-4 με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Πέτση. Στο 81’ η  Βίσμπα εκτέλεσε πέναλτι άουτ.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ξάνθη, Κανάκη, Σταμοπούλου, Κίτσιου (80′ Τσούμα), Πέτση, Λεονταρίτη, Δ. Παπαδοπούλου (46’Δερβενιώτη),  Χ. Παπαδοπούλου (62’ Κ. Πάσχου), Χατζηλιόντα, Πούλιου, Ισ. Πάσχου.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Μουτάφη, Συμεωνίδου, Γκαβανούδη, Βούλγαρη, Τζιουμερκά, Κατερινοπούλου, Κατσιμπούρα, Βίσμπα, Μαυρομμάτη, Γκούτζα, Μετενίδου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις