Τρίκαλα για Κοντέων: «Ήρθε, τα …πήρε και απήλθε»

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για την συμπεριφορά του Πέτρου Κοντέων εξέφρασαν οι διοικούντες τον ΑΟ Τρίκαλα. Οι δυο πλευρές είχαν επισημοποιήσει τη συνεργασία τους την Δευτέρα (3/8) με τον παίκτη να προπονείται μάλιστα με τη νέα του ομάδα, αλλά το βράδυ της ίδιας ημέρας αποχώρησε από το ξενοδοχείο προκαλώντας την «έκρηξη» των ιθυνόντων των Θεσσαλών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΤ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα θα ήθελε να καταγγείλει στους φιλάθλους της, αλλά και σ’ ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα την άκρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή Πέτρου Κοντέων.
Το απόγευμα της Δευτέρας ο κ. Κοντέων βρέθηκε στο Καρπενήσι όπου προετοιμάζεται η ομάδα. Ήρθε σε συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Χάρη Κουτσούρη, έλαβε προκαταβολή 3 χιλιάδες ευρώ και στην συνέχεια φωτογραφήθηκε με την φανέλα της ομάδας, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις!!!

Αλλά τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί. Πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση της ομάδας και ξαφνικά το βράδυ της Δευτέρας αποχώρησε σαν τον… κλέφτη από το ξενοδοχείο! Αφήνουμε στη κρίση των φιλάθλων να κρίνει την συμπεριφορά του κ. Κοντέων. Αυτό που πρέπει να γνωρίζει είναι ότι ο ΑΟ Τρίκαλα είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να ανέχεται τέτοιες μικρές συμπεριφορές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις