Τουτουντζόγλου: Προδομένος εγώ και η ομάδα – Αξιοπρέπεια πάνω απ’ όλα

Την ήττα με 70-59 γνώρισε η Νίκη Βόλου από τους Ίκαρους Σερρών στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι είχαν να αντιμετωπίσουν την απουσία κλασικού play maker καθώς, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Θωμά Γεωργίου, στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα τραυματίστηκε ο Γιωτόπουλος. Παρά τις αντιξοότητες η Νίκη Βόλου το πάλεψε και λύγισε τελικά στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Τα δεκάλεπτα:19 – 18, 40 – 33, 52 – 53, 70 – 59

 Ίκαροι Σερρών (Σίσκος): Κάτος 5(1), Γεωργιανός 13 (2) Κακιούζης 26 (1), Κουτσοκώστας 2, Καραμπέκης 10 , Θολιώτης 6, Φώτογλου 8 (1)

 Νίκη Βόλου (Γιασάρης – Στρατίκης):Καραγέωργος, Βερτζάγιας, Καρπέτης,Γιωτόπουλος, Κουτίνας 17, Τσαβές, Τασιούδης 13 (3), Τσώλης, Τάσσος 15, Φρουσκλιάς 14 (1), Διγενής

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης, Μπάμπης Τουτουντζόγλου, σε ποστάρισμα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook λίγο μετά τον αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την αγωνιστικότητά τους, εξήρε τους διαιτητές ενώ εκτόξευσε βέλη προς όσους αμφισβητούν την ηθική του, τονίζοντας πως ο λόγος του είναι συμβόλαιο και αυτός και η ομάδα είναι που είναι προδομένοι από συμπεριφορές.

Το δημοσίευμα:

“Αυτό που έχει σημασία για μένα , είναι ότι η ομάδα χωρίς το βασικό της παίκτη στη θέση ένα που για δικούς του λόγους έχει αποχωρήσει από την ομάδα, με τον Αναγνωστόπουλο εκτός (τραυματίας από το προηγούμενο ματς )και εκτός και τον Γιωτόπουλο που τραυματίστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα και αποσύρθηκε, πάλεψε με νύχια και με δόντια για την κατάκτηση της νίκης
Συγχαρητήρια λοιπόν στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδος μας για την μεγάλη προσπάθεια
Συγχαρητήρια στην ομάδα των Ικάρων καθώς και στους διαιτητές για την τέλεια διαιτησία τους
Εγώ δεν πούλησα κανένα και ποτέ, ο λόγος μου είναι πάντα συμβόλαιο για όσους με ξέρουν, αντιθέτως νιώθω προδομένος και εγώ και η ομάδα.
Αξιοπρέπεια πάνω από όλα
Περαστικά στο Βασίλη, ευχόμαστε να είναι σύντομα μαζί μας

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις