Μ. Οικονομόπουλος: Κανείς δεν θα μας κλείσει το δρόμο προς την άνοδο

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου,. Μπάμπης Οικονομόπουλος στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στην Καρδίτσα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης, εκφράζοντας την αισιοδοξία, πως η ομάδα του θα ξεπεράσει με επιτυχία όλα τα εμπόδια μέχρι την επίτευξη του στόχου της ανόδου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τη Νίκη. Έπρεπε να διαχειριστούμε το γεγονός, ότι καταφέραμε να βρεθούμε και πάλι στην πρώτη θέση, οφείλαμε ωστόσο, να αφήσουμε στην άκρη τους πανηγυρισμούς. Η ομάδα έχει θετική ενέργεια και ήμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο. Γνωρίζαμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία θα έδινε ότι έχει και δεν έχει, για μας κόψει βαθμούς, για το δικό της κίνητρο, που είναι η σωτηρία. Παίξαμε σ’ έναν αγωνιστικό χώρο πολύ κακό, όμως μπορώ να πω, στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι στο παιχνίδι και χάσαμε τρεις-τέσσερις πολύ σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ. Αν το καταφέρναμε, το σκορ ίσως να ήταν διαφορετικό. Έχουμε στην ομάδα ποδοσφαιριστές με πολλές εμπειρίες και παραστάσεις και όσα εμπόδια κι αν βρούμε στη συνέχεια, σ’ αυτά τα πέντε παιχνίδια που έχουν απομείνει, είμαι σίγουρος, πως δεν θα αφήσουμε κανένα να μας κλείσει την πορεία προς την άνοδο. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και όλοι μαζί, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές, είμαστε μία οικογένεια, παρότι αντιμετωπίζουμε πάρα πολλά προβλήματα από την αρχή της σεζόν. Δεν είναι όλα όμορφα, όπως τα βλέπετε. Κάθε Κυριακή παλεύουμε όλοι για την ομάδα και κάνουμε ένα μεγάλο αγώνα. Στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι και θα πανηγυρίσουμε».

Για το γεγονός ότι η ομάδα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα: «Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε δεχθεί τέρματα, εξαιτίας κάποιων άτυχων στιγμών. Δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι στερούμασταν σοβαρότητας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές δουλεύουμε σκληρά πάνω σε τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού και όχι μόνο στην άμυνα. Όπως τόνισα, ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα και με πολλές παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Είμαστε μία πολύ δυνατή και καλή ομάδα, γνωρίζουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και το αποδεικνύουμε κάθε Κυριακή. Γι’ αυτό και η εικόνα μας βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις