Μουρίνιο: Είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Φαίνεται πως μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν από δύο μήνες, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αρκετό χρόνο για… ενδοσκόπηση.

Ταυτόχρονα, δηλώνει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, σημειώνοντας τους όρους που θα θέσει στην ομάδα που θα θελήσει συνεργασία μαζί του.

«Θέλω να πάω σε μια ομάδα που δεν είναι έτοιμη να γίνει κυνηγός τροπαίων αμέσως, αλλά με τη φιλοδοξία να γίνει. Αν αυτή η ομάδα δεν έχει αυτές τις φιλοδοξίες, τότε δεν θα πάω.

Αρνήθηκα να πάω σε ομάδα που μου έδινε πάρα πολλά χρήματα, γιατί δεν ταίριαζε με τις δικές μου φιλοδοξίες. Η προσφορά ήταν τόσο προσοδοφόρα που θα… ντρεπόμουν να σας πω ότι το αρνήθηκα.

Οι άνθρωποι λένε ότι μαθαίνεις περισσότερα με την ήττα. Ίσως υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό. Αυτή είναι η πρώτη φορά που δεν κέρδισα κανένα τρόπαιο για 18 μήνες. Τώρα έχω χρόνο για σκέψη, προβληματισμό, προσπαθώντας να κατανοήσω τα πάντα και να προσπαθήσω να είμαι πιο έτοιμος για το επόμενο βήμα που έρχεται. Ξέρω ότι έρχεται. Δεν έχει έρθει ακόμα επειδή αυτό που ήρθε δεν το ήθελα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Μουρίνιο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις