Με ελλείψεις ο Κένταυρος Αγριάς ηττήθηκε, 21-16 από τον Πανιώνιο

Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς από την ομάδα του Πανιωνίου, τη Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στο κλειστό της Σαλαμίνας, με σκορ 21 – 16. Η ομάδα της Αγριάς που αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις και προβλήματα, βρέθηκε να προηγείται στο α ημίχρονο με σκορ 7 – 8, παρόλα τα πολλά λάθη στην επίθεση και αυτό κυρίως στην καλή της άμυνα, αλλά και στην εξαίρετη εμφάνιση του τερματοφύλακά της Σαμαρά.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου υπήρξε ένα ολέθριο πρώτο οκτάλεπτο για την ομάδα του Κενταύρου, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με 12 – 8. Η Μαγνησιώτικη ομάδα κατάφερε να ανασυντάξει τις δυνάμεις της, περιορίζοντας τα λάθη και να ροκανίσει τη διαφορά, μειώνοντας και στο ένα τέρμα μέχρι το 55ο λεπτό, δίνοντας ελπίδες ότι μπορεί να κάνει μια σημαντική ανατροπή, Όμως σε εκείνο το χρονικό σημείο μίλησε η κούραση για τους παίκτες του Κενταύρου, ενώ από την άλλη η νεανική ομάδα της Νέας Σμύρνης πιο ψύχραιμη και με ευστοχία στις επιθέσεις της έφτασε στη νίκη με σκορ 21 – 16.
Αυτή ήταν η τρίτη ήττα για την ομάδα της Αγριάς, στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, η οποία με 12 βαθμούς βρίσκεται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, Το ερχόμενο Σάββατο στις 17.00 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου αντιμετωπίζει την ομάδα του Κερατσινίου, σε ένα αγώνα, αλλά και μία αγωνιστική που θα κρίνουν πολλά για την τελική κατάταξη του ομίλου (σε άλλο παιχνίδι αγωνίζονται ο πρωτοπόρος Ηλυσιακός με τον Πανιώνιο, στο γήπεδο των Ιλισίων).

Τα πεντάλεπτα: 2-0, 4-2, 4-4, 6-6, 6-7, 7- 8 (ημ.), 9- 8, 12- 9, 13- 11, 14-12, 16-15, 21-16.
Δίλεπτες: 4 – 3.   Πέναλτι: 2/4 – 2/4

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. (Κυριακίδου): Ρεπούλιας, Λάζαρης (1), Τσικριτζής, Παπαδόπουλος (1), Κοντάκος (10), Κοντός, Μιχελάκος (2), Δριμαλάς, Κυριακίδης (2), Μπαξεβανίδης (1),  Σκυφτός (1), Τζάνος (1), Νούλης (1), Γιατράκος, Πολίτης (1).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ (Σκετόπουλος) : Κρατήρας (4), Μακρής (3), Δρενοβιάδης (1),  Κίσκηρας, Χαλκιάς, Μηλιόρδος Α., Καρανάσιος (6), Χούστης 1, Γκαμώτσος, Χιώτης (2), Κρανιώτης,  Σαμαράς.

Αναπτυξιακό Τουρνουά την Κυριακή 3 Μαρτίου στο Βόλο

Την Κυριακή 3 Μαρτίου διοργανώνεται στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, το 4ο Αναπτυξιακό Τουρνουά Κεντρικής Ελλάδας. Η διοργάνωση γίνεται από τον Κένταυρο Αγριάς, και την Επιτροπή Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, και πρόκειται να συμμετέχουν γύρω στα 200 παιδιά ηλικίας από 8 – 15 ετών από συλλόγους της Κεντρικής Ελλάδας (Βόλος, Λάρισα, Καρδίτσα, Λαμία).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις