Δεν φεύγει εκτός Βόλου τον Μάρτιο ο Ολυμπιακός

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στην Καρδίτσα, ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Ιτέας στο Πανθεσσαλικό. Είναι το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια έδρας (ακολουθεί το ματς με τον ΑΟ Σελλάνων), στα οποία ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να τα κερδίσει και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στο στόχο της ανόδου.

Βέβαια, ενδιάμεσα οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν στις 9 Μαρτίου στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με αντίπαλο τον Αίαντα Σούρπης. Να τονίσουμε, πως όλο τον μήνα Μάρτιο ο Ολυμπιακός δεν θα βγει εκτός Βόλου. Η ομάδα θα δώσει τρία παιχνίδια εντός έδρας για το πρωτάθλημα, κατά σειρά με Αστέρα Ιτέας, Α.Ο. Σελλάνων και Φωκικό, συν τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ με τον Αίαντα Σούρπης.

Το τελευταίο παιχνίδι εκτός έδρας είναι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στις 7 Απριλίου, ενώ στην αυλαία του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει, όπως και πέρυσι, στον Γ.Σ. Αλμυρού στο Πανθεσσαλικό (14/4).

Όσον αφορά το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας, η προετοιμασία αρχίζει ουσιαστικά από σήμερα, μετά το χθεσινό ρεπό, με τον Περικλή Αμανατίδη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Ντέιβιντ Ναζίμ και Αντώνης Ζγκούρι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις