Στοίχημα: «Άσος» με Over για Ολυμπιακό!

Το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος δεν περιλαμβάνει πλήθος αγώνων. Ωστόσο, υπάρχουν λίγοι και καλοί. Στοιχηματικά λοιπόν, θα μας απασχολήσει ο προημιτελικός κυπέλλου του Ολυμπιακού με τη Λαμία. Επιπλέον, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η EuroLeague και δύο παιχνίδια της προσφέρουν επιλογές. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Sportingbet. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

«Καθαρίζει» ο Ολυμπιακός

Οι προημιτελικοί του κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνονται σήμερα, με το παιχνίδι Ολυμπιακός – Λαμία. Στο πρώτο ματς, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3. Αυτό το σκορ, δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον Ολυμπιακό. Οι «Ερυθρόλευκοι» είναι ούτως ή άλλως ανώτερη ομάδα από τη Λαμία και θέλουν να «καθαρίσουν» από νωρίς την υπόθεση – πρόκριση. Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα κάνει εκτεταμένο rotation και τα δυνατά «χαρτιά» του θα βρίσκονται στη βασική ενδεκάδα. Μετά το 5-1 επί του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να πάρουν άλλη μια εμφατική νίκη για να περάσουν στα ημιτελικά. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός έχει πλέον μεγάλο στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και θα τα δώσει όλα για να επιστρέψει στους τίτλους.

Η Λαμία είναι με τη σειρά της σε καλή φόρμα και προέρχεται από συνεχόμενες νίκες. Σκοράρει με σχετική άνεση το 2019 και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της στο «Γ.Καραϊσκάκης». Το έργο της είναι πολύ δύσκολο, αλλά αν σταθεί και λίγο τυχερή, μπορεί να βάλει μπελάδες στον Ολυμπιακό. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε ένα θεαματικό παιχνίδι με πολλά γκολ, όπως συνέβη και στη Λαμία, αλλά με τον Ολυμπιακό να κερδίζει. Επομένως, στηρίζουμε το combo 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Υψηλό σκορ στο ντέρμπι της Πόλης

Στην EuroLeague, το ενδιαφέρον σήμερα χτυπάει «κόκκινο», καθώς έχουμε ντέρμπι. Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Εφές Αναντολού, για πέμπτη φορά τη φετινή σεζόν. Αμφότερες οι ομάδες έχουν πετύχει από δύο νίκες, και τα μεταξύ τους ματς είναι σκληρά. Η Φενέρ, την περασμένη αγωνιστική, κέρδισε με 75-97 στην έδρα της Νταρουσάφακα και έδειξε ότι επιστρέφει σε full ρυθμούς. Έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, είναι μια ανάσα από το πλεονέκτημα έδρας και παίζει πιο απελευθερωμένο μπάσκετ.

Εξαιρετική όμως είναι και η Εφές, που πέρασε με νίκη από το ΣΕΦ και έβγαλε τον Ολυμπιακό εκτός διεκδίκησης της τετράδας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδείξει ότι δεν φοβούνται τη Φενέρ. Άλλωστε, και οι ίδιοι συνιστούν ένα πολύ ποιοτικό σύνολο, με ταλαντούχους παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Το επίπεδο στο σημερινό ντέρμπι θα είναι πολύ υψηλό, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το σκορ. Οι δύο αντίπαλοι έχουν πολλούς τρόπους να βάζουν τη μπάλα στο καλάθι και φημίζονται για τις επιθετικές τους επιδόσεις. Βλέπουμε σκορ και θέαμα, οπότε επιλέγουμε το Over 158.5 σε απόδοση 1.85.

Ματσάρα στη Μόσχα

Εξίσου εντυπωσιακό με το παραπάνω, είναι και το ματς της Κίμκι με την Αρμάνι Μιλάνο στη Μόσχα. Δύο ομάδες που παλεύουν για την πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης, με την Αρμάνι να είναι σε σαφώς καλύτερη θέση. Η Κίμκι, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό είδε το ρεκόρ της να πηγαίνει στο 9-14. Τα πράγματα λοιπόν, δεν είναι εύκολα για αυτούς. Πάντως, σήμερα επιστρέφει ο μεγάλος σκόρερ των Ρώσων, ο Σβεντ. Οι πόντοι του θα βοηθήσουν σίγουρα την επιθετική λειτουργία της Κίμκι, που δεν θα παρατήσει την προσπάθεια για την οκτάδα. Και η Αρμάνι όμως, διαθέτει δεινούς σκόρερ, όπως ο Μάικ Τζέιμς. Γενικά, οι Ιταλοί παίζουν ωραίο μπάσκετ, δίνοντας βαρύτητα κυρίως στην επίθεση.

Το ίδιο πράττει και η Κίμκι, με τον Κουρτινάιτις στον πάγκο. Τα σκορ των δύο ομάδων στην EuroLeague, αποδεικνύουν ότι δημιουργικά τα πάνε καλά, αλλά αμυντικά… μπάζουν. Το 94-85 του Παναθηναϊκός – Κίμκι είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Απόψε, περιμένουμε μεγάλη μάχη και με την επιστροφή του Σβεντ είναι ακόμα πιο πιθανό να ανέβει ο δείκτης του σκορ. Η Αρμάνι επίσης, μπορεί να συμβάλει σε αυτό. Το Over 164.5 στο 1.87 μοιάζει η πιο αξιόλογη επιλογή.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις