Τουρνουά παμπαίδων και μίνι από την ΕΣΚΑΘ

Η ΕΣΚΑΘ στα πλαίσια του αναπτυξιακού της προγράμματος προκηρύσσει τουρνουά παμπαίδων, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία-μέλη της Ένωσης, που θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση στα γραφεία της.

Το τουρνουά θα αρχίσει στον Μάρτιο, ενώ δικαιούνται να λάβουν μέρος αθλητές που έχουν δελτίο αθλητικής ταυτότητας και υγείας αθλητού της ΕΟΚ  και είναι γεννημένοι το 2005. Τονίζεται ότι οι διαιτητές δεν θα δέχονται συμμετοχή αθλητών χωρίς δελτίο αθλητικής ταυτότητας ΕΟΚ.

Οι αγώνες θα διεξάγονται Σάββατο-Κυριακή και απαγορεύεται η αλλαγή της ημέρας του αγώνα λόγω άλλων αγωνιστικών  υποχρεώσεων του σωματείου ή κωλύματος προπονητή κλπ. Επίσης, κάθε σωματείο οφείλει να δηλώσει γήπεδο κλειστό με ώρα έναρξης το νωρίτερο 09.00 π.μ.

Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά είναι υποχρεωμένες να συμμετέχουν με δώδεκα αθλητές. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης από μία ομάδα 12άδας τα σωματεία δικαιούνται συμμετοχής αθλητές γεννημένοι το 2006 προκειμένου συμπλήρωσης 12άδας.

Αντίστοιχα, η ΕΣΚΑΘ διοργανώνει και τουρνουά μίνι για τους γεννηθέντες το 2006 και μικρότερους, που σε κάθε αγώνα θα έχουν μαζί τους πιστοποιητικό γέννησης φωτογραφία και ιατρική βεβαίωση. Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 8/3. Και εδώ κάθε σωματείο πρέπει να δηλώσει έδρα με ώρα έναρξης το νωρίτερο 09.00 π.μ., ενώ επίσης οι αγώνες θα διεξάγονται σαββατοκύριακα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις