Με απουσίες ο ΝΠΣ Βόλος στο ματς με ΑΟΧ Κισσαμικό

Τον ΑΟΧ Κισσαμικό υποδέχεται το Σάββατο 2 Μαρίου ο ΝΠΣ Βόλος, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης και θα αρχίσει στις 14.00 για συγκοινωνιακούς λόγους, μετά από αίτημα της ομάδας των Χανίων, το οποίο έγινε αποδεκτό από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Ο Χουάν Φεράντο συνέχισε και σήμερα την προετοιμασία της ομάδας, με τους «κυανέρυθρους» να επιδιώκουν την επιστροφή στις νίκες, ύστερα από την εκτός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Αντώνη Ντεντάκη και Δημήτρη Ουνγιαλίδη, οι οποίοι αποβλήθηκαν με δύο κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής. Επίσης, τραυματίες είναι ο Θωμάς Βασιλείου και Λούκας Γκαρσία, όπως και οι Άλμπερτ Ρούσσος και Φώτης Καραγκιολίδης. Εκτός απρόοπτου, ο Κάρλος Κότο θα τεθεί εκ νέου στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο ΝΠΣ Βόλος θέλει να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας των 11 βαθμών από τον Απόλλωνα Λάρισας που ακολουθεί στη 2η θέση της κατάταξης, αξιοποιώντας τον παράγοντα έδρα. Θυμίζουμε, πως στη Νεάπολη ο ΝΠΣ Βόλος παρουσιάζεται πολύ δυνατός, ενώ συνολικά η ομάδα έχει να επιδείξει 14 νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις