“Βόμβα” μεγατόνων στο Καραϊσκάκη, αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός

Βόμβα μέγα τόνων στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 0-1 από τη Λαμία και σε συνδυασμό με το 3-3 του πρώτου αγώνα στο ΔΑΚ Λαμίας αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης για την ομάδα του Μάκη Χάβου, που στους «16» είχε αποκλείσει και τον Παναθηναϊκό.

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρχαν χλιαρές αποδοκιμασίες, ωστόσο υπήρξε και μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού που χειροκρότησε τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, τον τερματοφύλακα της Λαμίας, Σαράνοφ.

Ο Ολυμπιακός είχε 28 τελικές, εκ των οποίων 18 στην εστία ωστόσο έμεινε άσφαιρος! Αντίθετα στη Λαμία αρκούσε μόλις μία τελική για να σκοράρει με τον Τομάς στο 52′.

Οι «ερυθρόλευκοι» φωνάζουν για ένα πέναλτι στο 62′ όταν σουτ του Φορτούνα βρήκε πάνω στον Πλιάτσικα. Τελικά ο Κομίνης έδωσε πέναλτι σε πτώση του Ποντένσε μέσα στην περιοχή ύστερα από μαρκάρισμα του Ασίγκμπα, ωστόσο ο Φορτούνης νικήθηκε στην εκτέλεση από τον ανίκητο Σαράνοφ.

Στη φάση του 62′ που ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι για χέρι του Πλιάτσικα αναφέρθηκε και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς:

«Είναι ανεξήγητο αυτό που συνέβη. Κάναμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Θα έπρεπε να έχουμε πάρει ακόμα ένα πέναλτι. Η Λαμία στην μοναδική της ευκαιρία σκόραρε. Εμείς πληρώσαμε ότι για μία ακόμα φορά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις