Βαριά ήττα (1-4) για ΝΠΣ Βόλος από τον Κισσαμικό

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόοπε Ρίσκι ο ΑΟΧ Κισσαμικός διέσυρε με 4-1 εκτός έδρας τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Βόλο, σε αγώνα για την 19η αγωνιστική της Football League.

Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα για τον Βόλος με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, να πετυχαίνει την πιο εμφατική του νίκη στο πρωτάθλημα. Στα του αγώνα ο Βόλος ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με συνέπεια να έχει με την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να έχει γίνει απειλητικός για την εστία του Παπαδόπουλου.

Αντίθετα η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν αυτή, η οποία είχε μεν ένα σουτ του Κουσκουνά, ωστόσο η κατάληξη του δεν ήταν αυτή που περίμενε ο ίδιος. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά το σκορ, με συνέπεια οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια, με το στείρο 0-0 να διατηρείται. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 47΄ οι Θεσσαλοί έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Γκαλίτσιου με 2η κίτρινη κάρτα.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι Κρητικοί έχοντας υπέρ τους και το αριθμητικό πλεονέκτημα άνοιξαν το σκορ στο 57΄ χάρη σε τέρμα του Ρίσκι. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με σουτ του Μάντζη στο 63΄.

Ωστόσο οι Χανιώτες από το σημείο εκείνο και μετά ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να φτάσουν στην νίκη. Στο 70΄ ο Κουσκουνάς με σουτ έκανε το 1-2, στο 81΄ ο Ρίσκι με το δεύτερο του προσωπικό τέρμα «καθάρισε» την υπόθεση νίκη, ενώ στο 93΄ ο Σάλιακας με σουτ έκανε το 1-4 δίνοντας παράλληλα διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των Κρητικών.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Πέντα, Δημόπουλος, Πίσπας (46′ Φράγκος), Γκαλίτσιος, Μάντζης, Καμπαγέρο (60′ Εν Γκουέμ), Καρρίκι (73′ Κόκκορης), Ηλιόπουλος, Κότο, Πίτου Γκαρσία.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Σεσάι, Ζιουλής (46′ Αρναούτογλου), Καραγεώργης, Σάλιακας, Τόλι, Μουμίν, Ρίσκι (84′ Σελινιωτάκης), Κάσσος, Κουσκουνάς, Χαλκιαδάκης.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις