Πέταξε βαθμούς ο ο Α.Ο. Τρίκαλα, 1-1 με Εργοτέλη

Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα από το 13′, ο Εργοτέλης απέσπασε την ισοπαλία από τον ΑΟΤ.

Αν και αγωνίζονταν με 10, από πολύ νωρίς, λόγω αποβολής του Μπουτσάκη, οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο δεύτερο μέρος με τον Μπουρσέλη (50′), το γκολ του Σισέ (16′), από το πρώτο μέρος.

Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε καμία από τις δύο ομάδες, με τους μεν «κιτρινόμαυρους» να μην μπορούν να πλησιάσουν ουσιαστικά τη δεύτερη θέση, ενώ από την άλλη, τα Τρίκαλα παρέμειναν σε δυσμενή θέση.

Το ματς:

Δυναμικά μπήκε ο Εργοτέλης, που στο 5′ έχασε τετ α τετ με τον Τσέλιο, το οποίο σταμάτησε σωτήρια ο Ταϊρης. Οι Κρητικοί… πλήρωσαν την αρχική τους ορμή, με τον Μπουτσάκη να αντικρίζει στο 13′ την δεύτερη κίτρινη για θέατρο και να αποβάλλεται. Ο ΑΟΤ πήρα άμεσα τα ηνία και στο 16′ έγραψε με τον Σισέ το 1-0. Παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα οι «κιτρινόμαυροι» πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν την ισοφάριση πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Εργοτέλης μπόρεσε να βρει το τέρμα για το 1-1 στο 50′, με τον Μπουρσέλη να είναι αυτός που ισοφάρισε, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και έψαχναν την ολική ανατροπή. Μετά το 65′ ο ΑΟΤ αφυπνίστηκε και άρχισε να δημιουργεί φάσεις, προκειμένου να πάρει εκ νέου το προβάδισμα.

Σκόρερ: 16′ Σισέ – 50′ Μπουρσέλης
Κόκκινες: 13′ Μπουτσάκης

AO Τρίκαλα (Κόστιτς): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Αντρονίκ (65′ Τριανταφυλλάκος), Σμυρλής, Τσιμίκας (46′ Μαρκόφσκι), Καπός, Σισέ.
Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Μανουσάκης (74′ Γροντής), Ροβίθης (85′ Σταθόπουλος), Έφορντ

Διαιτητής: Μαλουτάς (Ημαθίας)
Βοηθοί: Γιάντσης (Ημαθίας), Σακκας (Θεσσαλίας)

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις