Έμειναν στο μηδέν, Ηρόδοτος και Δόξα

Iσόπαλη έληξε η αναμέτρηση της Κρήτης, σε ένα παiχνίδι που και οι δύο ομάδες αναζητούσαν τη νίκη, για διαφορετικούς λόγους.

Ο Ηρόδοτος είναι αυτός που δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος, καθώς συνεχίζει να μην μπορεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Από την άλλη, ο Σπανός έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των «μαυραετών», το οποίο όμως δεν συνδυάστηκε με «τρίποντο».

Το ματς:

Καλά τα πρώτα λεπτά στην Κρήτη, με τον Ηρόδοτο να κάνει την πρώτη τελική στο 2′, με το σουτ του Ζαμπρόφκσι να το διώχνει σε κόρνερ ο Μένκα. Από την πλευρά της η Δόξα Δράμας, απείλησε στο 5′ με τον Κρητικό, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ. Στο 17′ ο Δούμτσιος δεν μπόρεσε να κάνει το 1-0 για τους «μαυραετούς», ενώ στο 31′ η προσπάθεια του Κρουθ πέρασε έξω. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος το ματς δεν είχε ρυθμό, με τις δυνατές μονομαχίες να κυριαρχούν. Η Δόξα είχε την υπεροχή, αλλά ο Ηρόδοτος κρατούσε εύκολα την ισοπαλία και έψαχνε το γκολ, για να πάρει τη νίκη, που την είχε μεγάλη ανάγκη. Το σουτ του Μπαρέτα στο 77′, το μπλόκαρε ο Μένκα.

Σκόρερ:

Hρόδοτος (Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Ανδρέου, Αργκιλέσι (81′ Κονέ), Μουκίδης, Νύκταρης, Μπαρέτας, Ηλιάδης, Ζαμπορόφσκι (50′ Κασαπάκης), Πίντο (60′ Αγγελούδης), Παπαγγελής
Δόξα Δράμας (Σπανός): Μένκα, Πενταυράκης, Ανδρέου, Κρητικός (86′ Σαμπανίδης), Δούμτσιος (73′ Αυγενικού), Κρουθ, Σιώπης, Καψάλης, Μπαϊκαρα, Μακρής, Πατράλης

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Πριόνας (Ευβοίας), Χρηστάκος (Πειραιά)

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις