Νίκη με ανατροπή σκορ για Μυρμηδόνες, επι του Μαγνησιακού

Στο ντέρμπι των ουραγών, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πλατάνου, οι Mυρμηδόνες πήραν τη νίκη με 3-1, κάνοντας ανατροπή στο σκορ, με τα τέρματα τους να σημειώνονται  μέσα σε ένα δεκαπεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο.
Αυτή ήταν η τρίτη νίκη των Μυρμηδόνων στο πρωτάθλημα, που πλέον έχουν μια περισσότερη απο τους σημερινούς τους αντιπάλους, τους οποίους άφησαν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα των Μυρμιδόνων σε όλο το παιχνίδι είχε την υπεροχή, αλλά οι ποδοσφαιριστές της παρουσιάστηκαν νευρικοί στην τελική προσπάθεια και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με μία αντεπίθεση του Μαγνησιακού.

Aπό την άλλη, με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι στο δεύτερο μέρος είχαν πολύ κακή απόδοση.

Στο 15’ ανοιξε το σκορ για τον Μαγνησιακό, όταν ο Τσένα σε αντεπίθεση πέρασε και τον τελευταίο αντίπαλο και πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, σημειώνοντας το 0-1. Ο ίδιος παίκτης όπως και ο Οικονόμου έχασαν ακόμα δυο σημαντικές ευκαιρίες, από τις οποίες θα μπορούσαν να έχουν ακόμα ένα γκολ.

Στο 25ο δευτερόλεπτο του β’ ημιχρόνου (46’) με πολύ ωραία ενέργεια του Δημητρίου και πάσα από τον Μπίνα, ο Δ. Μπούρχας με πλασέ έκανε το 1-1.  Πέντε λεπτά αργότερα (51’)  πάλι ο Δημητρίου πέρασε δύο αντιπάλους από αριστερά κι έσπασε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, εκεί που ο Φαράντος με σουτ έκανε το 2-1,  για να έχουμε το τελικό 3-1 στο 55’ μετά από συνδυασμό των Τετριμίδα και Μπίνα που έβγαλαν σε θέση βολής τον Φαράντο, ο οποίος πέτυχε το δευτερο προσωπικό του τέρμα.

Το επιθετικό κρεσέντο των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε στο 60’,  με δοκάρι του Πιπίνη μετά από πλασέ, που ήρθε στην ολοκλήρωση προσπάθειας σε αντεπίθεση.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Ζενούνης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90΄.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Σαββίδης, Γκαρνίδης, Βέργας, Κατσαβριάς (46’ Μακρής), Μάντζαρης  (70’ Ναούμ) Μπίνας (70’ Πιπινής), Δημητρίου, Βούλγαρης, Τετριμίδας (80’ Κουφάκης), Μπούρχας, Φαράντος  

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βλαχόπουλος,  Οικονόμου, Χριστοδούλου, Κατσίφας, Βασιλείου, Γκαμαλέτσος (75’ λ. τρ. Κωστής), Μπαλλάς (65’ Θεοδωρόπουλος), Κολημήτρας, Μυλωνάς, Ζενούνη, Τσένα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις