Επιστροφή στις νίκες για Ακρόπολη, με 2-1 εντός έδρας την Αγ. Άννα

Επιστροφή στις νίκες για την Ακρόπολη, η οποία επικράτησε στην έδρα της με 2-1 επί της Αγίας Άννας, σε ένα παιχνίδι που είχε πολύ ένταση και παράπονα από τους γηπεδούχους, για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Από το 33ο λεπτό με παίκτη λιγότερο αγωνίζονταν η ομάδα της Ακρόπολης. Με δέκα ποδοσφαιριστές αγωνίστηκε από το 70’ και η Αγία Άννα.

Στο 44ο λεπτό έγινε το 1-0 όταν ο Τ. Κολημήτρας εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαυρίδης στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 58’ γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματά τους με απευθείας χτύπημα φάουλ του Τ. Κολημήτρα, που έστειλε την μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” της εστίας του Αιντίνι.

Το γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Κανδύλας στο 79’,  με σουτ έξω από την περιοχή στο δεξί “Γ” της εστίας των γηπεδούχων, μειώνοντας σε 2-1.

Μόλις το 5’ υπήρξε η πρώτη διακοπή του αγώνα που δημιούργησε ένταση κι εκνευρισμό στους γηπεδούχους, όταν ο Χάνος “τσίμπησε” τη μπάλα έξω από την περιοχή της Αγίας Άννας  και δέχθηκε σκαριά στην κνήμη, με αποτέλεσμα να υπάρξει λόγω του τραυματισμού του μεγάλης διάρκειας διακοπής, χωρίς ωστόσο να δοθεί ούτε φάουλ.

Επόμενη περίπτωση, για την οποία διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα οι γηπεδούχοι, συνέβη στο 33’ όταν ο Κόκκας βγήκε τετ-α-τετ, τον κυνήγησε ο τελευταίος ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων και τον ανέτρεψε και στη συνέχεια τράκαραν αμυντικός και τερματοφύλακας. Σε αυτή την περίπτωση ο διαιτητής δεν έδωσε ούτε πέναλτι ούτε κόκκινη κάρτα, όπως ζήτησαν οι γηπεδούχοι,  παρά μόνο διέκοψε το παιχνίδι, γιατί οι δύο ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων τραυματίστηκαν. Σε αυτή τη φάση ο Χανός δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Στο 70’ υπήρξε δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Καραλλόπουλο, μένοντας και η Αγία Άννα με δέκα παίκτες.

Πολύ καλές στιγμές στο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, σε εκτέλεση απευθείας φάουλ του Αντωνίου, που έστειλε τη  μπάλα στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού των γηπεδούχων, αλλά και στο 89’ όταν ο ίδιος παίκτης από πολύ καλή θέση βρέθηκε σε τετ α τετ, έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι της Ακρόπολης, σε μία στιγμή που  έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση οι φιλοξενούμενοι.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Στούκας, Γκατζούνας, Τ. Κολημήτρας (70’ Κουτλούμπασης), Κ. Κολημήτρας, Χάνος, Κατής (75’ Τσαπέρος), Μερμίγγης (60’ Αξιώτης), Μαυρίδης, Κόκκας, Τσεκούρας (55’ Πασιάς), Παγώνης

ΑΓ ΑΝΝΑ: Αιντίνι, Θ. Ζάγκας (82’ Πασχάλης), Χατζητρακόσιας, Καραλλόπουλος, Σ. Τσιουρέλης, Φιλατζικιώτης (60’ Σκοπός), Ζαρίφης (50’ Στεργιόπουλος), Σπ. Ζάγκας (73’ Κανδύλας), Κ. Τσιουρέλης, Αντωνίου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις