Πάθος για το θετικό αποτέλεσμα στον Αλμυρό (pregame)

Ο Γ.Σ. Αλμυρού καλείται σήμερα στο γήπεδο της Αγριάς να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι από μια δυνατή ομάδα, η οποία στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ δυνατή. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 3 μ.μ. με τους «κυανόλευκους» να προέρχονται από αγωνιστική απραξία, καθώς την περασμένη αγωνιστική δεν έγινε το ματς με τον Πιερικό, λόγω κακοκαιρίας.
Θυμίζουμε, πως στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε για το πρωτάθλημα ο Αλμυρός είχε νικήσει με 3-0 τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα, ενώ ακολούθησε το ματς με τον Αίαντα Σούρμπης, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, όπου η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου ηττήθηκε με 4-3 και αποκλείστηκε.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Αλμυρό, πλην του τραυματία Δημήτρη Δημηνά. Ετοιμοπόλεμοι για τον αγώνα με τον Πιερικό είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Λεωνίδας Κούτσικος, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Παπακώστας, Θόδωρος Λουκάς, Γιάννης Βέργος, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Ηλίας Γκίκας, Αλέκος Αναστασίου, Άγγελος Ματθαίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις