Μ. Ανδρωνάς: Η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας ο Ρήγας

Όταν ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ η Δήμητρα είχε τον πρώτο λόγο για τον τίτλο, όχι μόνο επειδή βρισκόταν στην 1η θέση, αλλά και για το γεγονός ότι στον β’ γύρο θα έδινε όλα τα ντέρμπι στην έδρα της. Όμως οι «πράσινοι» έφεραν «Χ» με τον Διαγόρα (0-0) και ηττήθηκαν από τον Αίαντα (2-5), αποτελέσματα που τους έριξαν από την κορυφή.

Την περασμένη Κυριακή νίκησαν στο Βασδέκειο τον Μαγνησιακό και φιλοδοξούν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες  σήμερα στις 3 μ.μ. απέναντι στον Ρήγα στην Ευξεινούπολη. Στη Δήμητρα αναγνωρίζουν την αξία του αντιπάλου, με τον τεχνικό Μιχάλη Ανδρωνά να δηλώνει στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:

«Θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Ο Ρήγας διαθέτει έμπειρους παίκτες που τα αποτελέσματα δείχνουν ότι αυτή την εποχή είναι πολύ φορμαρισμένοι κερδίζοντας σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Στο διάστημα αυτό δέχονται δύσκολα γκολ και πετυχαίνουν με μεγάλη ευκολία.

Ασφαλώς και θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε στόχο τη νίκη. Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στα προηγούμενα ντέρμπι με τον Διαγόρα και τον Αίαντα Σούρπης δεν τα πήγαμε καλά, αλλά ελπίζω την Κυριακή να τα καταφέρουμε».

Το θετικό για τον κ. Ανδρωνά είναι ότι μπορεί και πάλι να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αρχηγού της ομάδας Δημήτρη Στεφανή. Ο 34χρονος στόπερ εξέτισε την ποινή του και θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Δήμητρας.

Απών θα είναι ο Χονδρογιάννης, που έχει πρόβλημα στον μηνίσκο το οποίο αντιμετωπίζει με θεραπευτική αγωγή. Τουλάχιστον απέφυγε τα χειρότερα, δηλαδή τη χειρουργική επέμβαση. Τέλος, μάλλον θα μείνει εκτός αποστολής και ο Νικηφοράκης, αφού το τράβηγμα που αισθάνθηκε στο προηγούμενο ματς δεν του έχει επιτρέψει να λάβει μέρος στις προπονήσεις της εβδομάδας.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις