Κ. Βελιτζέλος: Μεγάλο το βαθμολογικό κίνητρο

Στον Γ.Σ. Αλμυρού έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τον σημερινό αγώνα με τον Θησέα στην Αγριά (15.00), από τον οποίο θα επιδιώξουν το μεγαλύτερο βαθμολογικό όφελος, ώστε να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι «κυανόλευκοι» θεωρούν δύσκολο το ματς, όπως τόνισε στην εφημερίδα “Θεσσαλία” ο προπονητής τους Κώστας Βελιτζέλος: «Το ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες από τον ίδιο νομό, του δίνει μία ιδιαίτερη σημασία. Ωστόσο, εκείνο που το κάνει περισσότερο ενδιαφέρον για όλους είναι το βαθμολογικό κίνητρο που έχουν και οι δύο. Ο Θησέας έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής και όταν αγωνίζεται στο γήπεδό του έχει πολύ καλά ποσοστά επιτυχίας. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας όμορφος αγώνας. Όποια ομάδα δείξει ότι θέλει περισσότερο τους βαθμούς θα έχει περισσότερες πιθανότητές. Ας κερδίσει η καλύτερη στο γήπεδο».

Για το αν φοβάται ότι χάθηκε ο αγωνιστικός ρυθμός για τον Γ.Σ. Αλμυρού, μετά την αναβολή του παιχνιδιού της περασμένης Κυριακής με τον Πιερικό, ο Μακεδόνας τεχνικός είπε: «Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Ίσα-ίσα που μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε όλοι μαζί και να περάσουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας. Αυτό δεν μπορούσαμε να το κάνουμε την περασμένη εβδομάδα, που ενδιάμεσα είχαμε και τον αγώνα Κυπέλλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις