Μονόδρομος η νίκη για Ολυμπιακό σήμερα με Μελίκη

Τον ΓΑΣ Μελίκης υποδέχεται σήμερα στις 17.00 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο νίκη, προκειμένου να βελτιώσουν τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα και να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού στο σημερινό παιχνίδι. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Με το παιχνίδι έναντι  του ΓΑΣ Μελίκης Ημαθίας, σήμερα Κυριακή στις 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας , συνεχίζεται η προσπάθεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας για την επίτευξη του στόχου της παραμονής της στη κατηγορία. Ο αγώνας είναι καθοριστικός, διότι ο στόχος και για τις δυο ομάδες είναι κοινός, η παραμονή στην κατηγορία, και  η ομάδα μας στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε ηττηθεί με 78-73.

Στον αγώνα  θα υπάρχει συμβολική οικονομική ενίσχυση για την ενίσχυση του τμήματος, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν την ομάδα μας στον

ιδιαίτερα κρίσιμο αυτόν αγώνα μιας και είναι κοινός ο στόχος και για τις  δυο ομάδες. Οι αθλητές μας και η αντίπαλη ομάδα πρέπει να αισθανθούν τη δυναμική του φίλαθλου κόσμου  του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και αφού εξασφαλίσουμε τη νίκη να επιδιώξουμε και την κάλυψη της διαφοράς των πέντε πόντων.

Μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου με τον Αστέρα Ιτέας όλοι στο ΕΑΚ, η ομάδα μας, μας χρειάζεται».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις