Επιστροφή στις νίκες θέλει με Φωκικό (pregame)

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει η Νίκη Βόλου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και το έμμεσο ρεπό με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Φωκικό. Οι κυανόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν όσον αφορά την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Απαραίτητη προϋπόθεση, το απόλυτο των βαθμών στα εναπομείναντα έξι παιχνίδια και «στραβοπάτημα» του συγκάτοικου στην κορυφή Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Παπαδήμα καθώς ένα οίδημα στο γόνατό του δεν του επέτρεψε να προπονηθεί τις τελευταίες μέρες ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λόρι Κέρι, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όλη την προηγούμενη εβδομάδα λόγω ενός τραβήγματος στον δικέφαλο. Αντίθετα στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού είναι οι Μέτσε, Τσεμπερίδης και Καντούτσης που επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, μετά την απουσία τους στο ντέρμπι με τον συμπολίτη. Απών από τον αγώνα αλλά και απ’ όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα είναι ο Φάμπιο Ταβάρες, μετά από απόφαση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας.

Διαιτητής

Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Βασίλη Καλύβα και Γιώργο Λιτοσελίδη, επίσης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής θα είναι ο Γιώργος Μιχαηλίδης από την ΕΠΣ Βοιωτίας.
Φέτος ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν ο διαιτητής του αγώνα Νίκη-Απόλλων Μακρυχωρίου 1-0, που διεξήχθη στο «Π. Μαγουλάς» στις 21/10/1018. Αυτό είναι το όγδοο φετινό παιχνίδι που «σφυρίζει» στην Γ’ Εθνική, ενώ πέρυσι, που μπήκε τους πίνακες της Γ’ Εθνικής, διηύθυνε επτά ματς, μεταξύ αυτών και το Βελούχι-Νίκη 0-5 (18/3/2018).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις