Π. Ανδράλας: Δεν ήρθαμε στο Βόλο για τουρισμό…

Ο προπονητής του Αστέρα Ιτέας, Πάρις Ανδράλας, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου τα εξής:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου, γιατί είναι πρώτος στη βαθμολογία και δίκαια βρίσκεται εκεί. Η μία ομάδα είχε τεράστιο κίνητρο και αυτό είναι το πρωτάθλημα και άλλη ομάδα είχε κίνητρο τη φιλοδοξία της. Όποιος πίστευε ότι θα έρθουμε στο Βόλο για διακοπές, ήταν γελασμένος. Στις ομάδες που ήμουν προπονητής τα δύο τελευταία χρόνια, που ασκώ το επάγγελμα, προσπαθώ να περάσω στους παίκτες μου τη νοοτροπία να παίζουν για τη νίκη με όλες τις ομάδες που αντιμετωπίζουν. Είτε παίζουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι πρώτος στη βαθμολογία, είτε με τον τελευταίο του βαθμολογικού πίνακα. Πρέπει να παλεύουμε τα παιχνίδια μέχρι τέλους και να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Αγωνιστικά να πω, ότι Ολυμπιακός είχε την υπέροχη. Ωστόσο, είχαμε και εμείς τις δικές μας καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός άρχισε να χάνει την υπομονή του, αλλά μας δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα οι στατικές φάσεις. Μέσα από τις στατικές φάσεις ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορούσε να έχει προηγηθεί νωρίτερα στο σκορ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους δικούς μου ποδοσφαιριστές. Είναι παλικάρια και είμαι πολύ περήφανος που είμαι μαζί τους. Από κει και πέρα να ευχηθώ στον Ολυμπιακού Βόλου καλή συνέχεια και ότι καλύτερο.

Θέλω να πω και κάτι ακόμη. Δεν καταλαβαίνω το λόγο του τραμπουκισμού που δεχθήκαμε μετά το γκολ και για ποιο λόγο άρχισαν να χτυπούν τον πάγκο μας, χωρίς εμείς να προκαλέσουμε. Ήρθαμε να παίξουμε, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Όπως κάναμε και με τη Νίκη Βόλου, όπως θα κάνουμε και στα επόμενα ματς. Δεν βρίσκω το λόγο γιατί ο αντίπαλος πρέπει να κάνει χάρη σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις