Με «τεσσάρα» στη Σκιάθο… πιο άνετος στην κορυφή ο Διαγόρας

Είχε  την ευκαιρία του και δεν την άφησε να πάει χαμένη ο Διαγόρας, αφού εκμεταλλευόμενος την υπέρ του διαφορά ποιότητας, πέρασε χωρίς να δυσκολευτεί από τη Σκιάθο, όπου επικράτησε της τοπικής ομάδας με 4-0.

Στο α΄ μέρος τέθηκαν η βάσεις της νίκης για την ομάδα του Μ. Ζιώγα, η οποία έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην τελική της επιτυχία, σε συνδυασμό με το ταυτόχρονο άτυχο αποτέλεσμα του βασικού ανταγωνιστή της Ρήγα, από τον οποίο απέκτησε πλέον «αέρα» πέντε βαθμών, με την ομάδα του Βελεστίνου να έχει αγώνα λιγότερο- με τη Σκιάθο-  που θα γίνει την Κυριακή 10/3.

Το σκορ του αγώνα άνοιξε ο Αλαμάνης με πλασέ (19’) κάνοντας το 0-1. Ο Βαλωτής που πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο, αντικαθιστώντας τον τραυματία Κυριάκο, με το που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο… βρήκε το δρόμο και προς τα δίχτυα, καθώς αρχικά με σουτ  διαμόρφωσε το 0-2 (46’), για να κάνει ο ίδιος από κοντά το 0-3 στο 51’.
Ο Καραμπούζης στο 81’ με πλασέ, μετά από ασίστ του Καραμανλή, διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Από την πλευρά τους, οι νησιώτες που έχουν μπροστά τους ακόμα μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση την επόμενη εβδομάδα, όταν γενικότερα θα έχουμε διακοπή στα τοπικά πρωταθλήματα, στις ελάχιστες καλές στιγμές τους ξεχωρίζουν τα σουτ αξιώσεων των Χρ. Τζελάι και Αλικά, ενώ δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν γκολ που πέτυχε ο Γκιαουράκης, αφού τελικά δεν μέτρησε, αν και ο τελικός νικητής δεν θα μπορούσε να αλλάξει, καθώς το σκορ βρισκόταν ήδη στο 0-3.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Νασιάκος, Καμπουρέλης, Αλ. Τζελάι (70’ Χρ. Τζελάι), Τουρναβίτης, Γ. Γκιαουράκης, Τάσσος (75’ Γ. Σταμέλος), Μανωλιός (85’ Πρόκο), Ντ. Πρίφτι, Αλικά, Μιστάκου (60’ Δ. Γκιαουράκης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Κουρούμαλος, Καραμπούζης, Πρασσάς, Ιωάννου, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (55’ Καραμανλής), Λάιος, Κυριάκος (46’ λ.τρ. Βαλωτής), Γουτούλης (65’ Τσουκάλης), Αλαμάνης (75’ Καλιακούδας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις