Α’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 19ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική, με ακόμη ένα ντέρμπι κορυφής να ολοκληρώνεται και να θέτει νέα δεδομένα σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, αυτό της Α’ ΕΠΣΘ.

Η Δήμητρα επικράτησε στην έδρα της επί του Ρήγα (που διαμαρτύρεται εντονότατα για τη διαιτησία) με 2-0 και πέρασε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού αφήνοντας πίσω το Ρήγα που έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεδομένου ότι πλέον η πρωτιά δεν κρίνεται από τα δικά του αποτελέσματα.

Ο Διαγόρας που πέρασε άνετα από τη Σκιάθο με 0-4, εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα του βασικού του αντιπάλου και πλεον ο ίδιος θα κρίνει την τύχη του.

Ο Αίας που πλέον βλέπει τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ, το προσεχές Σάββατο (09/3) αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό Β., πέρασε χωρίς να δυσκολευτεί από τον Πρωτεσίλαο με 3-1 κατακτώντας μια δίκαιη νίκη.

Ο Σαρακηνός που προηγήθηκε από πολύ νωρίς, παίζοντας και με παίκτη περισσότερο από τα μέσα του α΄ ημιχρόνου, επικράτησε της Αγ. Παρασκευής με 3-0. Ιδιαίτερα αξιόμαχοι οι “μικροί” του Στ. Μαλακασιώτη, που έτρεξαν πολύ και “κυνήγησαν” κάθε πιθανότητα να ξαναμπούν στο παιχνίδι ως και τη στιγμή που δέχθηκα το τρίτο εις βάρος τους γκολ.

Επιστροφή στις νίκες και για την Ακρόπολη, η οποία μετά το μισάωρο του αγώνα αγωνιζόταν με δέκα παίκτες και γενικότερα εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία, επικρατώντας της Αγ. Άννας με 2-1, σε ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο Πυρασος έκανε δεύτερη σερί νίκη, επικρατώντας ως γηπεδούχος στο βοηθητικό του ΕΑΚ επί του Ηρακλή με 1-0 και τέλος οι Μυρμηδόνες κάνοντας κι ανατροπή στο σκορ επικράτησαν 3-1 του Μαγνησιακού τον οποίο άφησαν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το προσεχές σαββατοκύριακο δεν θα έχουμε αγωνιστική δράση σε κανονικούς ρυθμούς πρωταθλήματος, λόγω του τριημέρου των αποκριών, με εξαίρεση την αναμέτρηση Ρήγα Φ. Σκιάθου να είναι προγραμματισμένη σ΄αυτό.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής
Δήμητρα- Ρήγας Φ. 2-0
Μυρμηδόνες- Μαγνησιακός 3-1
Πρωτεσίλαος- Αίας 1-3
Πύρασος- Ηρακλής Β. 1-0
Σκιάθος- Διαγόρας 0-4
Σαρακηνός- Αγ. Παρασκευή 3-0
Ακρόπολη- Αγ. Άννα 2-1

Η βαθμολογία

*παιχνίδι λιγότερο για Ρήγα, Αγ. Άννα και Σκιάθο (2)

Η επόμενη 20η αγωνιστική
Μυρμηδόνες- Δήμητρα
Ρήγας Φ.- Πρωτεσίλαος
Μαγνησιακός- Πύρασος
Αίας- Σκιάθος
Ηρακλής Β.- Σαρακηνός
Διαγόρας- Ακρόπολη
Αγ. Παρασκευή- Αγ. Άννα

Τα ρεπορτάζ της αγωνιστικής
Πατώντας στους συνδέσμους που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε τα ρεπορτάζ των αγώνων της Α’ ΕΠΣΘ, για την αγωνιστική που ολοκληρώθηκε.
Προβάδισμα από νωρίς και νίκη… για Σαρακηνό επι της Αγ. Παρασκευής
Επιστροφή στις νίκες για Ακρόπολη, με 2-1 εντός έδρας την Αγ. Άννα
Νίκη με ανατροπή σκορ για Μυρμηδόνες, επι του Μαγνησιακού
Με «τεσσάρα» στη Σκιάθο… πιο άνετος στην κορυφή ο Διαγόρας
Ο “κακός του δαίμονας”… εντός έδρας νίκη της Δήμητρας επί του Ρήγα
Νίκη στο γκολ… για Πύρασο επί του Ηρακλή
Ήταν ανώτερος, κέρδισε δίκαια… ο Αίας τον Πρωτεσίλαο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις